Kriptotőzsde a vádlottak padján

spot_img

Dél-Korea egyik legnagyobb kriptopénz tőzsdéjének, az Upbitnek, tizenegy felhasználója csoportos keresetet nyújtott be a tulajdonos Dunamu Inc. ellen. A felhasználók kártérítést követelnek egy feltételezett technikai hiba miatt.

Az Upbit, körülbelül 3 millió felhasználóval és átlagosan 900.000 heti aktív ügyféllel rendelkezik. A tizenegy felperes saját e-pénztárcájából virtuális valutát utaltak át az Upbit e-pénztárcájába. Az Upbit, ezeket a tranzakciókat nem dolgozta fel rendesen, ami körülbelül 538.000 USD veszteséget okozott a 11 felhasználónak.

Az Upbit elismerte, hogy az átutalások megtörténtek, és az átutalt összegek egy technikai probléma miatt nem voltak láthatóak az oldalon. Az Upbitet Dél-Korea egyik legmegbízhatóbb platformjának tartják, és egyben egyike annak a maroknyi tőzsdének, amely várhatóan meg fog felelni az ország szigorú kriptotőzsdei szabályozásának. A szeptemberi megfelelési határidő közeleg, de a per veszélyeztetheti az Upbit további működését is.

Szigorítások Dél-Koreában

Ha kriptovalutákat szeretnél vásárolni a Binance felületét ajánljuk! Ha a megvásárolt kriptovalutáiddal kereskedni is szeretnél, hallgasd meg kereskedőink javaslatait discord szerverünkön. Kezdő befektetőknek pedig az alábbi letölthető füzetünkből meríthetnek hasznos információkat!

/forkast/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img