A kripto kitettség egyszerű megoldása akar lenni a Bitwise

spot_img

A Bitwise kriptovalutákkal foglalkozó cég, kriptoindex alapokat kínál akkreditált befektetőknek a hagyományos pénzpiacokon. A vagyonkezelő a napokban 70 millió dolláros finanszírozási kört zárt le Elad Gil és az Electric Capital vezetésével, amiben a Wall Street számos elismert személyisége is részt vett.

A Bitwise Asset Management 1,2 milliárd dolláros kezelt vagyonnal rendelkezik jelenleg. A 2017-ben indított vállalat a világ legnagyobb kriptoindex alapját hozta létre. Jelenleg 10 kriptoindex alapot vezetnek. Ezek az alapok különösen népszerűek azok körében, akik kripto kitettséget szeretnének szerezni anélkül, hogy központi vagy decentralizált tőzsdéken keresztül tennék meg.

A Bitwise vezérigazgatója, Hunter Horsley a finanszírozási kör kapcsán elmondta:

“Öt év múlva, bár néhány befektető még mindig maga fog kriptoportfóliókkal kereskedni, sok hosszú távú befektető ugyanazokra a pénzügyi tanácsadókra, folyamatokra és brókerekre akar majd támaszkodni, mint akiket minden más eszközosztály esetében használnak”.

A befolyt összeget a Bitwise növekedésére és kínálatának bővítésére fogja felhasználni – erősítette meg a cég vezérigazgatója.

A Bitwise szoros kapcsolatokat ápol pénzügyi tanácsadó cégekkel és családi irodákkal szerte az Egyesült Államokban. A vállalat a kripto kitettség egyszerű megoldása kíván lenni a hétköznapi befektetők számára is. A cég egy DeFi indexalapot is tesztel akkreditált befektetők segítségével, amely kilenc DeFi tokenből áll, nevezetesen AAVE, SNX, UNI, MKR, YFI, COMP, UMA, LRC és ZRX.

A Bitwise több Bitcoin ETF-et is kérelmezett már, azonban a legutóbbi, az illetékes amerikai hatóságok ítéletére vár még.

Ha Bitcoint és más nagyobb kriptovalutát szeretnél vásárolni a Binance és az FTX felületét ajánljuk.

Bitcoin ETP-t indít idén nyáron a 21Shares 

/cryptobriefing, bitwiseinvestments/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img