Stoner Cats NFT: Mila Kunis, Ashton Kutcher és Vitalik Buterin főszereplésével

spot_img

Hallottatok már a Stoner Cats projektről, Mila Kunis tollából, amiben Ashton Kutcher is szerepel? Illetve, nem utolsósorban, Vitalik Buterin.

A Stoner Cats egy rövid animációs sorozat, Mila Kunis, Jane Fonda és Ashton Kutcher szereplésével, amihez kizárólag egy NFT megvásárlásával férhetünk hozzá. Manapság már a streaming szolgáltatók tömkelegét ismerjük, sőt mindenhol fogható kábeltévé és ha valaki még nagyobb kihívást szeretne, valószínűleg egy antenna TV-hez kötésével szintén tud valamilyen műsort fogni. Ezt a listát tudjuk most kiegészíteni még egy csatornával, ez pedig nem más mint az NFT.

NFT vagy Netflix?

Mint mindnyájan tudjuk, az NFT-k tulajdonképpen tulajdonjoggal ruházzák fel a digitális termékeket és média fájlokat. Azonban olyan felhasználási formájuk is létezik amire most Mila Kunis projektje vetett fényt. Ez pedig nem más mint, hogy akár egy Netflix előfizetés helyett – vagy mellett – vegyünk egy NFT-t, amivel hozzáférhetünk rövid rajzfilmekhez amikben az említett Stoner Cats-ek szerepelnek, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Jane Fonda és kapaszkodjatok meg Vitalik Buterin előadásában.

Ahelyett, hogy fizetné a Netflix előfizetését, nem képesek a toked-up fektinek nem hitelesíthető tokének, majd használd őket, hogy egy rövid rajzfilmet nézzenek az említett macskákról, amelyek Starring Mila Kunis, Ashton Kutcher, Jane Fonda és Ethereum Creator Vitalik Buterin.

Tehát a projekt esetében az NFT megvásárlásával megnézhetjük a sorozat mindegyik epizódját.

A Chris Cartagena, Sarah Cole és Ash Brannon nevével fémjelzett animációs stúdió áll a projekt mögött, Mila Kunis Orchard Farm Productions cége pedig a producere a sorozatnak.

A sztori:

Képzeljünk el 5 házimacskát, akik miután gazdájuk (Jane Fonda hangjával) tűzbe ejti a természetesen orvosi célra használt marihuánás cigarettáját, rendesen beszívnak. Ezután pedig öntudatra ébrednek és ebben az állapotban kezdik el felfedezni a körülöttük egyre inkább kitáguló világot.

Kunis és Kutcher mellett, a Family Guy alkotója Seth Macfarlane és a komikus Chris Rock is kölcsönözte a hangját egy-egy macskának, míg Vitalik Buterin egy kitömött macskát alakít.

Az alkotók véleménye szerint, az NFT-k egy közvetlen utat képeznek a tartalom gyártók és fogyasztók között, illetve a fanok közvetlenül kapcsolatba tudnak kerülni azzal a tartalommal amit fogyasztani szeretnének és bekapcsolódhatnak annak gyártásába is. A projekt leírása szerint pedig az összes pénz a sorozat gyártóihoz fog kerülni. Ők pedig, érdeklődés és az eladási számok függvényében még több epizódot fognak elkészíteni, ahol a macskák még mélyebbre süllyednek a DarkNet világában.

A show nem csak megismerteti a nézőkkel a blockchain és egyéb technológiák világát, már ahhoz is hogy hozzáférjünk a tartalmakhoz alkalmaznunk kell blockchain tudásunk egy részét. Aki szeretné feloldani az első epizódot, annak meg kell vásárolni valamelyik macska egyedi NFT-jét, név szerint Fefe, Hamilton, Dave, Baxter, Reginald vagy Lord Catsington. Ez jelenleg 0.35 ETH-tól fog megszabatítani, ami körülbelül 785 dollár jelenlegi értéken – ez nem sokkal drágább mint egy mozijegy és popcorn Manhattanben…

Ezután a Metamask, Rainbow és egyéb tárcánkat hozzá kell csatolni a weboldalhoz és máris nézhetjük az első epizódot.

A Stoner Cats NFT-k tulajdonosai más tartalmakhoz is hozzáférhetnek majd a jövőben. Amennyiben a stúdió el tudja adni összesen 13,420 tokenjét, a produkciós stáb az Orchard Farm-nál megalakít egy DAO-t, ami lehetővé teszi majd, hogy a tokenek tulajdonosai részt vegyenek a további epizódok kidolgozásában.

Amennyiben pedig csak a másodlagos piacon szeretnének kereskedni az NFT-kkel, a Stoner Cats alkotói minden eladás után 2.5% jutalékot tesznek majd zsebre.

Az első epizód a token tulajdonosainak már július 29 óta elérhető, míg a tokeneket július 26.-a óta érheti el a nagyközönség.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img