Holnap lép életbe a Binance kiutalási korlátozása

spot_img

A nem azonosított számlával rendelkező Binance felhasználóknak már csak néhány órája maradt arra, hogy kihasznáják a tőzsde által jelenleg még biztosított, napi maximum 2 bitcoinos kiutalás lehetőségét.

Az oldal egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy augusztus 4-től kezdve napi 0.06 BTC-re csökkenti az anonim kereskedők által visszavonható összeg nagyságát. A változás nem egyszerre fog életbe lépni az összes felhasználónál, de legkésőbb augusztus 24-ig mindenkire kiterjesztik. Aki szeretné megnövelni ezt a limitet, annak a tőzsde tájékotatása szerint a jövőben már mindenképpen meg kell majd adnia a személyes adatait.

Azoknak akik a régi, nem azonosított Binance számlájuk helyett egy új fiókon kezdenék meg az azonosítási eljárást, figyelmükbe ajánljuk, hogy a Kripto Akadémián keresztül regisztrált Binance felhasználók számára életre szóló, 20%-os extra jutalékvisszatérítést biztosítunk, amire a BNB-vel szerezhető, 20%-os fee csökkentésen felül tehetnek szert.

Regisztrált tagjaink emellett elindulhatnak a havonta megrendezésre kerülő kereskedési versenyeinken is, melyeken akár 650 dollárral is kiegészíthetik a havi bevételeiket.

Augusztusban is folytatódik a Kripto Akadémia $2000 összdíjazású kereskedési versenye

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img