Stabilcoinból dollár a Crypto.com-on

spot_img

A Crypto.com lehetővé tette felhasználói számára, hogy az USDC stabilcoinból dollár kifizetést kezdeményezzenek világszerte. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a tőzsde ügyfelei kiutalhatják USDC tokenjeiket, amiből aztán egy az egyben amerikai dollárt kapnak közvetlenül a bankszámlájukra.

A bejelentés alig több mint egy hónappal azután történt meg, hogy a platform elindította az USDC befizetések támogatását, miután új partnerséget kötött a stabilcoin kibocsátójával, a Circle-lel. A partnerség lehetővé tette a Crypto.com felhasználók számára, hogy fiat valutát utaljanak a kereskedési számlájukra, hogy ezzel egyenértékű USDC-t kapjanak.

A Crypto.com-on az USDC jelenleg több mint 50 különböző kereskedési párban támogatott más digitális eszközökkel.

USDC kereskedési párok a Crypto.com tőzsdei felületén

Az USDC-t – amely jelenleg az USDT után a második legnagyobb stabilcoin – nemrég auditálta a Grant Thornton multinacionális adótanácsadó cég. További hír az USDC-vel kapcsolatban, hogy kibocsátója a Circle, idén nyáron jelentette be, hogy egy speciális célú felvásárló társasággal (SPAC) való egyesülést követően a New York-i tőzsdére kíván lépni.

További híreket és elemzéseket a Discord csatornánkon és a Youtube-on találtok. Ha képbe szeretnél kerülni a kriptopénzek területén és komolyabb befektetés előtt állsz, végezd el a Kriptosuli ingyenes (online) kurzusunkat!

/cointelegraph, paymentscardsandmobile.com/

Stabilcoin gyorstalpaló

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img