Kötelező ügyfélazonosítás a Binance-en: október közepéig mindenki megkapja a felszólítást

spot_img

A Binance pénteken jelentette be, hogy kötelező ügyfélazonosítást (KYC) vezet be, így felhasználói a jövőben már csak a személyes adataik megadása, az ezeket igazoló hivatalos iratok másolatának feltöltése és egy szelfi elkészítése után vehetik igénybe az oldal szolgáltatásait.

A kereskedéshez legalább Intermediate szintű azonosítás szükséges. Ennek meglétével egyébként már igényelhető a Binance saját bankkártyája is.

A kötelező azonosítást több hullámban vezetik be, hogy az oldalra regisztrált több tízmillió kereskedő ne egyszerre rohanja le az ügyfélszolgálatot. Ez azt jelenti, hogy jelenleg még sokan lehetnek, akik anonim számlával is használhatják a tőzsdét, de legkésőbb október 19-ig ők is kapnak majd egy felszólítást, hogy igazolják a kilétüket. Azoknak akik megkapják a figyelmeztetést, kizárólag csak a futó kereskedési ügyleteik megszakítására és a pénzük tőzsdéről való kiutalására lesznek képesek, új trade-ek megkötésére, vagy a kamatozó szolgáltatásokban való részvételre már nem lesz lehetőségük.

Neked ügyfélazonosított a Binance számlád?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

A Binance a hétvégén egy új promócióval is ösztönözni kezdte a folyamatban való részvételt. Azok, akik a következő 4 hét során megadják a személyes adataikat, egy 500 BUSD értékű kamatozó kupont kapnak, amivel annak egy hét alatt elért kamatait fogják számukra jóváírni (a pénzt nem lehet másra felhasználni, kiutalni, vagy kereskedni vele). Az aktuális BUSD kamatok mértékéről ezen az oldalon lehet tájékozódni.

Habár ez az akció nem kecsegtet túl sok nyereséggel, aki szeretne élni a lehetőséggel, annak manuálisan kell aktiválnia a bónuszt. Erre a Binance Reward Center aloldalán van lehetőség, ahol az azonosítást követő 3 napon belül írják jóvá a kuponunkat, viszont ezt követően az aktiválására is csak 3 nap áll majd rendelkezésrünke. Ha ezalatt nem jelezzük a szándékunkat, akkor búcsút inthetünk az ajándéknak.

Mivel az ügyfélazonosított számlák létrehozása lényegében egy életre szól, ezeket fiókokat már mindenképp érdemes egy olyan szolgáltatóhoz bekötni, ami valamilyen plusz szolgáltatást is nyújt a számunkra. Ennek kapcsán figyelmetekbe ajánljuk, hogy a Kripto Akadémián keresztül létrehozott számlákkal (a BNB-vel elérhető fee csökkentés mellett) 20%-ot visszakaphattok a tőzsdének fizetett jutalékaitokból. Emellett részt vehettek a havi rendszerességgel megrendezett, és immáron az 5. fordulónál tartó kereskedési versenyünkön is, aminek keretében havonta 2000 dollárt osztunk szét közösségünk tagjai között.

Ha szeretnél létrehozni egy Kripto Akadémián keresztül bekötött számlát, klikkelj erre a linkre.

A regisztráció során Itt láthatod, hogy a fiókod hozzánk fog tartozni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img