Facebook NFT támogatás a láthatáron

Megosztom

Alig egy nappal azt követően, hogy a Visa ráfomózott az NFT-kre, és a cég képviselője is arról beszélt, hogy a legnagyobb márkák tervezik a belépést a területre, a Facebookról is kiderült, hogy nyitna az ágazat felé.

A közösségi oldal kripto és blokklánc igazgatója, David Marcus az esti órákban adott interjút a Bloombergnek, amiben utalt arra, hogy a Facebook által fejlesztett digitális pénztárca is támogathatja majd az NFT-k tárolását. A Novi wallet elkészültét éppen a napokban jelentették be. Ennek legfőbb célja a Facebook által is támogatott dollár alapú stabil coin, a Diem tárolása lenne, de ezt más funkciókkal is szeretnék bővíteni. Ezek egyike lehet az NFT-k kezelése.

A Novi és a Diem indulását eredetileg egy időpontra tervezték, de Marcus szerint most azt fontolgatják, hogy a Novi-t már a közeljövőben, a Diem elkészülte előtt elérhetővé teszik. Ennek nyilván az lenne a célja, hogy a Facebook még a vetélytársai előtt rukkoljon elő az egyre népszerűbbé váló NFT-ket támogató szolgáltatással. Mivel a Facebook közel 3 milliárd felhasználóval rendelkezik, a tényleges támogatás bejelentése ismét egy hatalmas előrelépés lehetne a tömeges elterjedés irányába.

Mindeközben más közösségi oldalak is próbálnak nyitni a kriptopiac felé. A Twitter igazgatója a fiókokhoz rendelt bitcoin (lightning network) címek bevezetésén fáradozik, a TikTok pedig egy blokklánc alapú zenei platformmal kötött partnerkapcsolatot.

Kriptós streaming szolgáltatót integrált a TikTok

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel