Airdroppal osztaná szét saját tokenjeit a Metamask

Megosztom

A Metamask az egyik legnépszerűbb ingyenes tárca és DeFi / NFT segédeszköz, ami havi ötmillió aktív felhasználóval rendelkezik. Fejlesztői tegnap egy online rendezvényen meséltek jövőbeli terveikről, melynek során szóba került saját tokenjük bevezetése is. Ennek lehetséges érkezése a tavalyi Uniswap airdrop óta lóg a levegőben.

A legnagyobb forgalommal rendelkező decentralizált tőzsde tavaly minden felhasználójának 1000 dollár értékű tokent adott ajándékba. A csúcson ezek több mint 16 000 dollárt, jelenleg nagyjából 10 000 dollárt érnek.

A Metamask készítői elmondták, hogy nyitottak egy saját token bevezetésére, de csak akkor, ha azt mindenki számára vonzó tulajdonságokkal tudják felruházni. Még véletlenül sem akarják magukat egy pump and dumppal lejáratni.

A Metamask token tervezése egyelőre még csak a tervezés stádiumban jár, kibocsátására nem a közeljövőben fog sor kerülni, azt viszont megerősítették, hogy ha elkészül, forgalomba hozatala egy airdroppal fog megtörténni.

Habár ennek részleteiről tegnap nem esett szó, valószínűnek tartom, hogy az airdropban való részvételre azok a wallet címek szerezhetnek majd jogosultságot, amik kapcsolatba léptek a Metamask beépített swap aggregátor szolgáltatásával. A jövőben érdemes lehet kihasználni az olcsóbb ethereum utalásokat lehetővé tevő időszakokat és néhány váltást ezen keresztül végrehajtani.

Jelenleg elég költségesek a váltás díjai. A reggeli órákban 30 dollár értékű ethereum stabil coinra való átváltásáért 69 dolláros jutalékot kellett volna kifizetnem.

A fentiek mellett a Metamask fejlesztői azt is elárulták, hogy egy olyan kisegítő szolgáltatáson is dolgoznak, ami egyszerűbbé teszi a különböző blokkláncok és layer 2 szolgáltatások közötti átjárást segítő platformok (Bridge-ek) használatát.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel