Augusztusi kereskedési versenyünk végeredménye

spot_img

Áprilisban indult el havi rendszerességgel megrendezett kereskedési versenyünk. Ennek nyertesei az első alkalommal 1000, az ezt követő három során pedig 2000 dolláros nyereményalapon osztozhattak. Sajnos az augusztus elején indított ötödik forduló lebonyolítására már nem úgy került sor, ahogyan azt elterveztük.

A korábbi versenyeink végeredményei minden esetben a Binance által rögzített és felénk megküldött adatok alapján kerültek megállapításra. A helyezések aktuális állásáról heti rendszerességgel részeredményeket is közzétettünk, hogy ezzel is nyitottabbá és átláthatóbbá tegyük a fordulók lefolyását.

A kereskedők tevékenysége alapján kialakuló rangsort egy speciális felületen keresztül tudjuk lehívni, ez azonban valamikor augusztus második hetében felmondta a szolgálatot. A tőzsdének küldött kérelmeinkre folyamatosan a “Feldolgozás alatt” válaszüzenetet kapjuk. A hibajelenség a Binance váratlanul bejelentett, kötelező ügyfélazonosítást előíró programjával egy időben ütötte fel a fejét, így valószínűleg a tőzsde rendszereinek időszakos leterheltsége állhat a dolog hátterében.

A történtek miatt augusztus végén nem tudtuk hitelt érdemlő módon megállapítani a kereskedési verseny végeredményét, az utolsó ezzel kapcsolatos információinkat az augusztus 10-én lehívott és közzétett adatok jelentik.

Azoknak a kereskedőknek, akik a fent publikált részeredmények alapján fizetős helyen álltak, időarányosan kifizetjük a teljesítményük után járó összegeket. Ez a cikk táblázatában szereplő díjak egyharmadát jelenti. A nyeremények átvételére a szokott módon, az info@kriptoakademia.com email címre küldött levéllel és a teljes azonosító szám megadásával van lehetőség. A jelentkezéseket jövő hét pénteken éjfélig várjuk. Az üzenetben ne felejtsetek el megadni a Binance-es BEP20 (BSC) USDT tárca címeteket sem, ahová a nyeremény összegét utalhatjuk.

Bízunk benne, hogy a Binance hamarosan ismét lehetővé fogja tenni a játékban résztvevő felhasználók eredményeinek követését. Amint ez lehetővé válik, újraindítjuk versenysorozatunkat.

A történtek a BNB tokenek tartásán felül elérhető, a Kripto Akadémián keresztül megszerezhető +20%-os jutalék visszatérítést nem érintik. Azt továbbra is minden rajtunk keresztül regisztrált felhasználó számára folyamatosan garantáljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img