Trendelő Hamza Martinnal

spot_img

A pszichológia szerint egy ember személyisége kb. 26 éves koráig folyamatosan változik, onnan pedig a fejlődés lelassul, személyisége merevebb lesz és sokkal kevésbé tud változtatni azon. Ezért másoktól várjuk el a változást és a környezetünket akarjuk megváltoztatni, mert azt gondoljuk hogy az sokkal könnyebb. A fejlődés viszont folyamatos változásra kényszerít bennünket, és ha elutasítjuk azt, akkor könnyen megrekedhet a személyiségünk fejlődése és sikereink útjába állhat. 

Kereskedővé válni egy önismereti utazás

Régi frázisom, hogy a kereskedővé válás egy folyamat, egy önismereti utazás. Az utazás során megismerhetjük a személyiségünket, a hibáinkat és erényeinket. A piac könyörtelenül tükröt tart elénk, amely megmutatja a kőkemény valóságot, azt a valóságot, amely elől gyakran a “nemérdekel” paraván mögé próbálunk elbújni. Feltárulnak előttünk gyengeségeink, de az erősségeink is. Ha figyelünk ezekre a jelekre, akkor sokat tanulhatunk magunkról, magunktól és esélyt kapunk arra is, hogy hibáinkon javítsunk, az erősségeinkből pedig előnyt kovácsoljunk.

Szeptemberben a Trendelő sorozat következő előadásában egy nagyon fiatal kereskedőt mutatunk be. Hamza Martin mindössze 23 éves és a kereskedést 16(!) éves korában kezdte. A céltudatossága és önkontrollja, ami a grafikonjain tetten érhető, példa értékű. Fiatal kora ellenére kimagasló eredményt ért el, és 20 évesen megalkotta a saját kereskedési rendszerét. Rendszerének alapját a Renko grafikonra építette és ezt fogja nekünk bemutatni.

Bele sem merek gondolni, hogy mennyivel többet adhatott volna az én személyiségemhez a piac, ha akkor kezdtem volna bele, amikor még nyitottabb voltam a változásokra, a fejlődésre, amikor még nem alakult ki a felnőttkori jellemem, személyiségem. 

A Martinnal készített előzetes beszélgetést megtekinthetitek a Youtube csatornánkon.

Az előadása szeptember 15.-én 19:00-kor kezdődik, melyet ezen a linken tudtok élőben követni.  Az előadás bárki számára elérhető lesz, de az előadóhoz csak a VIP felhasználóink intézhetnek kérdéseket.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img