A Shiba Inu tokennel bővült a Coinbase kínálata

Megosztom

A Coinbase felvette kínálatába a Shiba Inu-t. A token már korábban is elérhető volt az oldal hagyományos tőzsdei felületén, de most bekerült a hétköznapi felhasználókat célzó mobil és böngészős alkalmazásba is. A SHIB árfolyama a bejelentést követő órákban 35%-kal emelkedett.

A listázás miatt bírálatok érték a Coinbase-t. A kritikák szerint habár némi eltérést tényleg mutat tőle (például saját decentralizált tőzsdével és NFT támogatással is rendelkezik), a Shiba végső soron csak egy, a Dogecoin sikerét utánozni próbáló megannyi kutya token közül. Szerintük a SHIB egyetlen igazi eredménye, hogy legyőzte a többi Doge klónt, és pusztán emiatt még nem kellett volna a Coinbase-t használó millióik számára elérhetővé tenni.

Mások a Sushiswap példáját hozták fel, ami tavaly szintén az Uniswap klónjaként látta meg a napvilágot, mára viszont már több tekintetben is túltett rajta.

Habár a listázást követő emelkedés szép hasznot hozhatott a rövidebb távon kereskedők számára, a Shiba Inu árfolyama továbbra is a korábbi rekordja alatt maradt. A token a 4.5 milliárd dolláros piaci részesedésével jelenleg a 47. helyen áll a kriptopénzek rangsorában.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Nagy nevek lehelnének életet a Dogecoinba

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel