Mesébe illő lehet a folytatás?

spot_img

Talán csak egy véletlen egybeesés volt, talán csak a bitcoin bálnák vicce, de az is lehet, hogy az univerzum üzenete. Bármi is okozta, de a tegnap hajnali órákban érkező pozitív hírek előtti mélypontról, egy szimbolikus időpontban sikerült elrugaszkodnunk.

Az UTC, vagyis az Egyezményes Koordinált Világidő az a hivatkozási standard, amihez a világ minden időzónáját viszonyítják. Korábban greenwichi középidőnek is nevezték, de ezt a kifejezést ma már csak ritkán használjuk.

A bitcoin zuhanása kedden, vagyis 2021. szeptember 21-én, UTC 21:20-kor ért véget.

A magyar és az UTC idő között 2 órás eltérés van, így nálunk 23:20-ra esett az emelkedés kezdete. Ha ezt már nem követi egy újabb nagyobb visszaesés, akkor a mélypont a bitcoin bika piacok határvonalának tekintett 20 és 21 hetes mozgóátlagok sikeres visszatesztelését is jelentette.

Hogy mindez mit jelent? Valószínűleg semmit. De a 21 nem csak a szerencse, hanem 21 milliós készlete miatt a Bitcoin száma is. Mesébe illő lenne, ha tényleg innen indulnánk el felfelé. A csodához persze az is kelleni fog, hogy sikerrel áttörjük a korábbi napokban már többször is emlegetett és kékkel jelölt ellenállási szintet.

Nem ez lenne az első jel, amit mostanában az égiek küldtek felénk.

További hírek és elemzések Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Sok pénzt kereshetett idén, aki felnézett az égre

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img