Az ICONFi mostantól támogatni fogja az ERC20-ba csomagolt ICX-et

spot_img

Hamarosan egy éves lesz az ICON csapat ICONFi mobil tárcája, ami ötvözi a hagyományos walleteket a lending szolgáltatók által kínált lehetőségekkel. Ismét egy hasznos frissítés érkezett az applikációba. Úgy néz ki nincs olyan hét, hogy ne lenne valami hír felőlük.

Az ICONFi csapata október 5-én jelentette be, hogy mostantól támogatja az ERC20-ba csomagolt ICX-et. Az ICONFi ezzel kapcsolatban megjegyzi, hogy ez egy külön szolgáltatás a platform által jelenleg támogatott token swap szolgáltatástól.

Ennek eredményeképpen az ICON Alapítvány az ICONFi-val együttműködve kezdi meg az első 50 millió ERC20 alapú ICX token mintelését.

Az ICON Alapítvány azt írja: “A partnerség részeként aktívan keresni fogjuk az ethereum alapú DeFi projektekkel való további integrációkat, és különböző együttműködéseket fogunk létrehozni az ICX és ICE ökoszisztémák növekedésének és elfogadásának bővítése érdekében. Várhatóan ez a következő napokban, hetekben el is fog indulni.”

Az ICX ERC20-as verziójába való becsomagoláshoz egyszerűen helyezd el az ICX-edet az ICONFi rendszerébe, és vedd ki azt az Ethereum Network hálózat kiválasztásával.

Keny kereskedőnk is felfigyelt az ICONFi tárcára, valamint előző videójában kifejtette, hogy az ICX árfolyama kecsegtetően alakul a jövőre nézve.

További információkért keresd fel az ICONFi honlapját és medium oldalát. Ha ICX-et szeretnél vásárolni vagy lekötni a Binance oldalán is megteheted. Ha érdekelnek a lending témakörök gyere és nézz be discord szerverünk #lending vagy dedikált VIP  #pénzügyek szobánk valamelyikébe.

/the iconist/

Bemutatjuk az ICONFi-t

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img