Nagy bejelentésre készül a Vechain

Megosztom

A napokban Olaszországba utazott a Vechain vezérigazgatója. Habár Sunny Lu hétfői beszámolója szerint már rögtön az érkezését követő első órákban sikerült néhány fontos dolgot elintéznie, úgy tűnik, hogy ezek csupán csupán csak felvezetésként szolgáltak egy nagyobb bejelentéshez.

Az elsősorban vállalati és logisztikai blokklánc megoldásokban utazó Vechain közösségi oldalán ma délután egy olyan üzenet jelent meg, ami szerint sikerült megállapodást kötniük a világ egyik legnagyobb logisztika cégével.

A posztban részleteket egyelőre még nem közöltek, de utaltak rá, hogy hamarosan többet is megtudhatunk az egyezségről. A Vechaint korábban több globális logisztikai céggel, a DHL-el, a Kuehne + Nagel-el és a DB Schenkerrel is összefüggésbe hozták, akikkel az elmúlt évek során már több pilóta programon is együtt dolgoztak a blokklánc startup mérnökei. Hogy vajon közülük kerül-e ki a most beharangozott partner, az a következő napokban, vagy hetekben derülhet ki.

A Vechain jelenlegi legnagyobb partnerének a Walmart China, a világ legnagyobb bolthálózatának ázsiai leányvállalata tekinthető, ahol már számos élelmiszer származását és feldolgozásának menetét követhetik vissza a vásárlók, ha telefonjukkal leolvassák az azok csomagolásán elhelyezett QR kódot. A termékek életútját hitelesen rögzítő megoldást és az ahhoz szükséges technikai eszközöket a Vechain fejlesztette ki. Alighanem ezek alkalmazása biztosít majd alapot a most belengetett partnerséghez is.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel