Egy nap alatt közel egymillió feliratkozó a Coinbase NFT platformjára

spot_img

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Coinbase sem akar kimaradni a buliból, ők is nyitnak az NFT piac felé. Ideje volt, hiszen a Binance, és szinte az összes egyéb rivális már ezt megtette, elindították saját rendszerüket, ami ezt a területet célozza. Olyannyira jól sikerül a dolog, hogy az oldal le is állt a terhelés hatására, bő 900 000 érdeklődőnek sikerült feliratkoznia, mindössze egyetlen egy nap alatt.

Sanchen Sexana termékmenedzser nem is győzte kifejezni háláját a közösség felé, más kérdés perszer, hogy a Coinbase, mint cég elkötelezett híveiről van-e szó, vagy egész egyszerűen az NFT piacban rejlő lehetőségeket szeretnék sokan kihasználni, szinte mindegy, hogy pontosan hol, pontosan hogyan.

NFT piacteret indít a Coinbase

Mi az utóbbi lehetőségre szavaznánk. 930 226 ember van jelenleg a várólistán, jelenleg csak amerikai állampolgárok jelentkezhetnek, a rendszer előreláthatólag 2021 végén indul. Már ha addig sikerül helyreállítani a terhelés súlya alatt összeomlott infrastruktúrát, de jó eséllyel ez azért sikerülni fog.

A bevezetőben említettük, hogy a Binance mellett más meghatározó szereplők is nyitnak a terület felé, ez olyannyira gyorsuló tendencia, hogy hétfőn startolt az FTX saját, Solana alapú NFT platformja is. Visszatérve a Coinbase tervezett szolgáltatására, lesz KYC, mintelési lehetőség is természetesen, számos fiatal művészre számítanak, akik közzétehetik saját alkotásaikat a nagyközönség számára.

Ha most szeretnél NFT-ket vásárolni, mi a Binance már működő szolgáltatását javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img