A bányászok nem adnak el

spot_img

Még egy bullish érv az árfolyam növekedéshez

A CryptoQuant vezérigazgatója, Ki Young Ju tweetje szerint a kriptobányászok a “bika oldalon” maradnak még a Kínában történt bányászati szigorítások ellenére is. A szolgáltatott on-chain adatok szerint számos bányász fokozatosan ugyan, de talpra állt, valamint az USA megelőzte Kínát a hálózati hashrátában.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a kínai tiltás hatására a bányászok többsége az USA-ba költözik. Ennek hatására az országba jelentős hashráta növekedés érkezett, miután Kínában teljesen tönkrement az iparág. A visszanyert hashrátával a bányászok pénztárcái ismét hamar megteltek. A tárcák beáramlási rátái a helyreállást mutatják, a kiáramlások a jelenlegi piaci körülmények mellett pedig elenyészőek.

Miért tartják meg a bányászok kriptovalutáikat?

A bányászok eladási nyomásának hiányának fő oka az általános piaci hangulatban és a legutóbbi bitcoin mozgásokban rejlik. A bányászok pozíció mutatójának kiugrásai korreláltak az erős és ingadozó bitcoin mozgásokkal.

A bányászok részéről érkező legutóbbi eladási hullám még 2021 januárjában volt megfigyelhető, amikor a bitcoin az új bullrun első tüskéjét alakította ki. Miután az eladás megtörtént, a BTC árfolyama 25%-ot esett vissza, és majd csak februárban érte el az esés előtti szinteket.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/u.today, the economist/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img