Songbird: airdrop az XRP tulajdonosoknak

spot_img

Korábban már beszámoltunk az XRP-re épülő, eleinte Spark, majd később már Flare néven futó hálózatról, ami többek között az okos szerződések kezelésének lehetőségével vértezné fel az XRP-t.

A már több mint 1 éve készülő blokklánc tokenjei a hálózat indulását követően egy airdrop keretében kerülnek majd kiosztásra (a tavaly decemberi snapshot alapján), de ugyanígy találnak majd gazdára a közeljövőben érkező, és szintén a Flare-hez köthető Songbird (SGB) tokenek is. Az énekesmadár névre keresztelt projekt lényegében a Flare teszthálózataként fog szolgálni, valahogy úgy, ahogy a Kusama tölti be ezt a szerepet a Polkadot esetében.


Kusama: nem is olyan rossz kísérleti nyúlnak lenni

A Songbird hálózat valamikor a következő 6 hét során fog elindulni, a hozzá kapcsolódó SGB tokenek pedig ezt követően fognak landolni azoknak a tárcáiban, akik a Flare snapshottal egy időben, vagyis 2020. december 12-én rendelkeztek némi XRP-vel.

A nagyobb tőzsdék közül a Binance már bejelentette, hogy kiosztja a jogosultaknak járó SGB tokeneket.

Az érintettek minden egyes tartott XRP után 0.1 SGB-t fognak kapni, amivel ezt követően szabadon rendelkezhetnek. Habár ez jelenleg még nincs megerősítve, elképzelhető, hogy nem sokkal az airdrop után kereskedni is lehet majd az SGB-vel a Binance felületén.

Már készül a Binance magyar nyelvű oldala

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img