700 millió dollár értékű long és short pozíciót likvidáltak 24 óra alatt

spot_img

A bitcoin 63 000 dollár alá, hétnapos mélypontra esett a tegnapi napon, mielőtt megközelítőleg 69 000 dolláron új történelmi csúcsot ért el.

A Coinglass (korábban Bybt) által megosztott elemzési adatok szerint az elmúlt 24 órában az összes kereskedési párra vonatkozóan 700 millió dollár értékű short és long pozíciót likvidáltak. A long pozíciók teszik ki a likvidálások többségét, 64%-ot.

Összesen több, mint 170 000 kereskedő vesztette el így pozícióit. A legfájdalmasabb felszámolás a BitMEX-en zajlott: egy kereskedő 10 millió dollárt veszített pillanatok alatt.

Jelenlegi felszámolt pozíciók a Coinglass adatai szerint

A bitcoin bikák mellett az altcoin kereskedőkkel is leszámoltak. Összesen 100 millió dollár értékű ethereum pozíciót likvidáltak, amivel az altok vezére 4500 dollár alá is benézett. A large-cap coinok közül a polkadot-ot, az XRP-t, a cardano-t és a solana-t érte a legnagyobb csapás.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, 2021. november 10-én a bitcoin árfolyama új történelmi csúcsot ért el 69 000 dollár körül az Egyesült Államokban rekordot döntő inflációs ráta hírére. Az inflációs hírekre reagálva a bitcoin szerintetek merre folytatja útját?

További híreket és elemzéseket a Discord csatornánkon és a YouTube-on találtok.

/ut.today, coinglass, thecoinnews/

Az inflációról szóló hírek az egekbe, az Evergrande állítólagos csődje a padlóra küldte a bitcoin árfolyamát

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img