Űrutazást nyerhetnek a Huobi felhasználói

spot_img

Nem mindennapi promóciót hirdetett az egyik legnagyobb múltra visszatekintő kripto tőzsde. Noha a félmillió dollár értékű főnyereményt nem készpénz formájában írják majd jóvá a nyertes számláján, az illetőnek aligha lesz oka a panaszra, hiszen egy örök életre szóló élménnyel gazdagodhat.

A világ egykor legnagyobb kripto tőzsdéjének számító Huobi alaposan megszenvedte a Kína által tavasszal bevezetett korlátozásokat. A 2013 óta működő és főleg kínai ügyfelekre specializálódott váltónak teljesen fel kell számolnia a helyiek számára nyújtott szolgáltatásait és újra kell pozícionálnia magát a nemzetközi piacon. Ennek keretében (illetve az éppen most ünnepelt 8. születésnapjuk alkalmából) az utóbbi időben számos akciót hirdettek az új felhasználók megszólítására, aminek részeként hamarosan egy űrutazást is kisorsolnak a tőzsde tagjai között.

Azoknak, akik szeretnének részt venni a nyereményjátékban, december 16-ig van lehetőségük arra, hogy a személyes adataik megadásával létrehozzák a verifikált tőzsdei fiókjukat. Akik már rendelkeznek ilyennel (tehát a régi és új tagok egyaránt), a belépés után ezen az oldalon jelentkezhetnek a sorsolásra.

A nyertes nevét december 30-án fogják bejelenteni, amiről emailben, illetve a tőzsde hivatalos Twitter oldalán fognak tájékoztatni. A szerencsésnek ezt követően egy orvosi vizsgálaton, majd alapkiképzésen kell keresztül esnie, aminek minden költségét (utazás, napi kiadások, stb.) a Huobi fogja kifizetni. Ezt követően kerülhet sor a Föld légkörében tett utazásra, amit egy űrturizmusra specializált cég fog biztosítani. Ennek részleteiről később fognak többet is elárulni.

Az Infinity, vagyis “végtelen” névre keresztelt promóció célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy nem csak az űr meghódítása, de a kriptovaluták is végtelen új lehetőséget jelentenek az emberiség számára, mondta el a tőzsde igazgatója.

Ha felketette az érdeklődésed az ajánlat, vagy a már meglévő verifikált fiókoddal jelentkeznél, itt tudsz regisztrálni az akcióra.

Huobi: állami hátszéllel loboghat tovább a vörös tűz

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img