Novemberi kereskedési versenyünk részeredményei (2021.11.22.)

Megosztom

November 1-én vette kezdetét a hetedik Kripto Akadémia trading race. A hónap végéig tartó, 2000 dollár összdíjazású kereskedési versenyen bárki részt vehet, aki rajtunk keresztül regisztrál a Binance oldalára. A verseny szabályait itt foglaltuk össze.

Az aktuális állásról a lenti táblázat ad tájékoztatást. A résztvevők az egyedi azonosítóik alapján kereshetik ki magukat a listából, amiket a Binance fiókjukba belépve, az alábbi helyeken érhetnek el:

A tőzsde fejlécének jobb felső sarkában, a felhasználói fiók email címére kattintva:

A mobil alkalmazás főoldalának bal felső sarkára koppintva:

Az azonosítókat csak részleteikben tesszük közzé. A versenyt fizetős helyen záró kereskedők később egy levélben, a teljes azonosítójuk megadásával bizonyíthatják, hogy valóban jogosultak a nyereményeik átvételére. A folyamat pontos menetét a végeredmény kihirdetésekor fogjuk közzétenni.

A részeredmények a Binance által november 1 – 22. között mért jutaléktermelés alapján kerültek megállapításra. A kitakart részek hossza nem egyezik meg az azonosítók eleje és vége között lévő karakterek valós számával.

Ha nem látod magad a szűkített listában, de kíváncsi vagy az eredményeidre, vagy bármilyen más kérdésed van a versennyel kapcsolatban, küldj egy emailt az info@kriptoakademia.com címre.

A hetedik Kripto Akadémia trading race 2021. november 30-ig tart, a benne való részvétel teljesen automatikus, semmiféle előzetes regisztrációt nem igényel. A csatlakozás egyetlen feltétele egy Kripto Akadémián keresztül regisztrált Binance fiók, ami a BNB coinok tartásával elérhető 25%-os jutalékcsökkentés mellett, további 20%-os extra visszatérítés megszerzésére is feljogosít.

Novemberben is folytatódik 2000 dollár összdíjazású kereskedési versenyünk

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel