Hosszabbított a TradingView, szerdáig tart az előfizetési akció

spot_img

A múlt héten mi is felhívtuk a figyelmeteket a TradingView eddigi legnagyobb Black Friday akciójára, melynek keretében 13 hónapos hozzáférést lehet szerezni, mindössze 6 havi előfizetés áráért. Az oldal a Black Fridayhez kapcsolódó Cyber Monday alkalmából néhány nappal kitolta az eredetileg csak szombatig élő akciót, így aki lemaradt volna róla, az szerda reggel 9 óráig még élhet a lehetőséggel.

13 hónapnyi hozzáférés, átlagosan 6 hónap áráért

Az oldal minden évben csak egyszer, ebben az időszakban kínál lehetőséget a kedvezményes vásárlásra, ezért azoknak, akik komolyabban szeretnének foglalkozni a kereskedéssel, érdemes kihasználniuk az ajánlatot.

A fizetős csomagok több indikátor, riasztás, chart history és szinkronizált monitor egy idejű használatát teszik lehetővé, emellett pedig számos egzotikusabb elemző eszközhöz, (pl.: Volume profile, napon belüli Renko grafikon, stb.) kínálnak hozzáférést.

A jelenleg is aktív előfizetések ideje nem vész el, az azokból hátralévő idő hozzáadódik a most megvásárolt díjcsomagok lejáratához. A TradingView Cyber Monday akciója ezen az oldalon érhető el.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img