Mi várható a kriptopiacon 2022-ben? Élő beszélgetés este a BlockChange szakértőivel

spot_img

A mai nap több kriptovaluta számára is izgalmas lehet, de vajon mire számíthatunk az év további részében? Erre a kérdésre keresik a választ a BlockChage szakértői, akiknek ti is feltehetitek az erre vonatkozó kérdéseiteket.

A BlockChange Live beszélgetős sorozatában ezúttal Tarackzy Andrej pénzügyi szakértő, valamint a BlockChange ügyvezetői, Dávid Judit és Kollár Bálint fognak beszélgetni a kialakulóban lévő trendekről és az árfolyamok várható alakulásáról.

Az esemény este 19:00 órától veszi kezdetét, a közvetítésbe a BlockChange Facebook oldalán tudtok becsatlakozni. Kérdéseiteket nem csak az adás során, hanem már előre elkészítve is feltehetitek, a nap folyamán a BlockChange profiljának címzett privát üzenet formájában.

A BlockChange Magyarország egyik legnagyobb kriptovaluta ATM szolgáltatója, ami 18 db Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Dogecoin vásárlásra alkalmas automatát üzemeltet. Ha szeretnél többet is megtudni a gépek működéséről, vagy azok pontos elhelyezkedéséről, látogass el a BlockChange ATM kereső oldalára, vagy nézd meg a róluk készített bemutatónkat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img