Scam alert! Figyelmeztet a Binance!

spot_img

Az átverés abból áll, hogy a felhasználóknak szöveges üzenetet küldenek SMS formájában egy linkkel, a kiutalás visszavonására. A link egy hamis webhelyre vezeti a felhasználókat, amelynek célja a bejelentkezési adatok begyűjtése.

Napközben a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao figyelmeztette a kriptoközösséget és a Binance ügyfeleit célzó SMS adathalász átverésre.

A CZ által megosztott képernyőkép szerint az átverés során a felhasználóknak SMS-t küldenek egy linkkel a kiutalások törlésére. A link a felhasználókat egy hamis weboldalra vezeti. Az SMS célja a bejelentkezési adatok begyűjtése.

A vezérigazgató figyelmeztette felhasználóit, hogy ne kattintsanak az SMS üzenetekben található linkre!

A mai napon discord szerverünkön többen is jelezték, hogy ismeretlenek külföldről próbálják őket elérni. Vigyázzatok értékeitekre, a biztonság az első!

2022 elején már több hacker- és adathalász eset is napvilágot látott, és egyes platformok jelentős veszteségeket szenvedtek el a támadások következtében. Legutóbb például 300 millió dollárnyi ethert loptak el az egyik legnagyobb blokklánc hídtól.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedéssel kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/binance, beincrypto/

300 millió dollárnyi ethert loptak az egyik legnagyobb blokklánc hídtól

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img