Mégsem lesz ukrán airdrop

spot_img

Ma délelőtt, egy azóta már eltávolított cikkünkben hírt adtunk arról, hogy Ukrajna ma este saját kriptovalutát bocsáthat ki. Mint utólag kiderült erre nem fog sor kerülni. A döntésről nemrégiben az országba érkező adományokat felügyelő miniszterelnök-helyettes adott hírt.

Mint üzenetében fogalmaz, alapos megfontolás után úgy döntöttek, hogy lefújják az akciót és inkább egy NFT kibocsátásával fogják támogatni a harcoló csapataikat.

Az airdrop tegnapi bejelentésére egyébként a korábbi többszörösére növekedtek a hivatalos kormányzati walletbe érkező kriptós támogatások, így látható volt, hogy az ajándék ígérete megnyitotta az emberek pénztárcáját. Számszerűleg mára 40 millió dollár fölé növekedett a kriptós adományok összértéke, ami 10 millió dollárral több, mint amit az ENSZ biztosított az ország számára.

Azok a délelőtti órákban érkező hírek, amelyek egy hagyományos kriptovaluta, a Peaceful World (WORLD) token, mint ukrán állami támogatással induló kripto valuta kibocsátásáról érkeztek, kacsának bizonyultak.

Az országnak szánt utalások ettől függetlenül jó helyre érkeztek, de azok, akik csak valamilyen vélt ellenszolgáltatás reményében küldtek pénzt Ukrajnának, úgy tűnik, hogy hoppon maradtak.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img