Ingyen póker pénz: a hazánkba visszatérő terem 25 dollárt kínál az új játékosoknak

spot_img

Azok, akik már régebben is pókereztek, talán még emlékeznek a laza játékosállományáról híres 888poker-re. A hazánkban is kedvelt oldal ugyan a piac szabályozása miatt 2015-ben kivonult az országból, ám idén januárban ismét megnyitotta kapuit a magyar játékosok előtt.

A PókerAkadémia ennek kapcsán fel is vette a kapcsolatot a terem képviselőivel, akikkel sikerült egy kezdő és haladó játékosok számára is előnyös megállapodást kötniük. A kezdők ennek köszönhetően itt is igénybe vehetik az ingyenes 25 dolláros pókertőke lehetőséget, míg a haladók a ‘Pro deal-t’ is köthetnek, ami kedvező visszatérítést kínál az aktív játékosoknak.

Mit kell tennem, hogy megkapjam a $25-t?

Az új játékosok, a Chico hálózatban futó promócióhoz hasonlóan, ingyen tőkét szerezhetnek, maximum $25 értékben! Ahhoz, hogy jogosult légy a bónuszra, a következőket kell tenned:

  • Regisztrálj a 888pokerre a PókerAkadémia meghívójával
  • Fizess be legalább $25-t. (A 25 dolláros befizetéssel jogosult leszel az éppen futó promóciókban való részvételre, például az első befizetési bónusz kijátszására.)
  • Vedd fel a kapcsolatot a PókerAkadémia ügyfélszolgálatával (amennyiben emailt írsz, használd a “888poker ingyentőke” tárgyat)
  • Küldd el nekik a számládhoz tartozó email címed és userneved, valamint egy képernyőmentést a 888Poker pénztárából, ahol látszik a befizetés. Ezt követően ellenőrzik a jogosultságodat és ha mindent rendben csináltál, viszautalják a leveledben megadott megadott Skrill, vagy PayPal címre a befizetett 25 dollárt. A visszatérítést akár kriptóban is kérheted. Ebben az esetben a Binance USD (BUSD) stabil coin tárca címedet kell megadnod. Ezt erre a linkre kattintva találod meg.

Mit kell tennem, hogy megkapjam a pro dealt?

Amennyiben havonta $500 feletti jutalékot termelsz, vedd fel a kapcsolatot a PokerAkadémia supportjával, ahol tájékoztatnak a további lehetőségeidről.

További kérdéseid megválaszolásában szintén az ügyfélszolgálat tud segíteni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img