Axie Infinity Origin: csütörtökön indul az új játék nyilvános tesztje

spot_img

Alig néhány nappal a hack után, szárnyra kapott az Axie Infinity ökorendszer tokenje. Az SLP erősödésének az Axie fejlesztőinek bejelentése áll, ami szerint április 7-én, vagyis csütörtökön indul el új játékuk, az Origin nyilvános tesztje.

Az Origin egy sima Axie-val párhuzamosan futó játék lesz, legfőbb célja a mainstream felhasználók megszólítása. Az Origint bemutató, hétvégén publikált videón jól látható, hogy egy alapos ráncfelvarráson esett át a kezelőfelület, de a játékmechanikák tekintetében is számos újdonság vár azokra, akik kipróbálják az új verziót.

Az Origin egyik legfontosabb újítása, hogy ebben már bárki ingyen nekivághat a játéknak. Míg korábban fizetni kellett a kezdőcsapatok létrehozásáért, most mindenki számára biztosított lesz 3 alap Axie, akikkel belevághat a kalandokba. A régi játékosok ugyanakkor áthozhatják majd kedvenceiket az Origin világába, így nekik nem kell teljesen elölről kezdeniük az építkezést.

Az Origin béta tesztje két hónapig fog tartani. Ez alatt a P2E modell teljesen kikerül a játékból, viszont az eddig mutatottak alapján úgy tűnik, hogy az éles változatban már sokkal nehezebbé válhat az SLP/AXS jutalmak megszerzése, illetve a breed-elés mellett további SLP égető funkciók is kerülnek majd a játékba, vagyis az előre tervezők már most elkezdtek feltankolni a mélypont közelében tanyázó tokenből.

Az SLP két nap alatt 40%-kal erősödött, de ha az új játékmódokkal tényleg elkezd csökkenni a rendelkezésre álló mennyiség, akkor a nagy képet tekintve, hosszabb távon még bőven lehet tere a növekedésre.

Az Originnel kapcsolatos további részletekért kövessétek a hírt is szállító Play2Earn csapatunk Discord szobáját, illetve iratkozzatok fel Twitch csatornájukra is, ahol a megjelenést követően ők is bemutatják a játékot.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img