Újabb hitelező platform függesztette fel a kiutalásokat

spot_img

A Babel Finance lett a legújabb kriptohitelező platform a Celsius után, amely felfüggesztette a kiutalásokat. A hongkongi székhelyű vállalat egy pénteki bejegyzésben tájékoztatta felhasználóit az esetről.

A cég állítása szerint “szokatlan likviditási nyomással szembesült” a kriptopénzek árfolyamának bezuhanását követően és ezért döntött úgy, hogy megakadályozza ügyfeleinek a számlákról történő pénzkivonást.

A Babel Finance kijelentette, hogy “szoros kapcsolatban áll minden érintett ügyféllel” a probléma megoldására tett lépések részleteivel kapcsolatban. 

Alig egy hónappal ezelőtt a Babel Finance egy 80 millió dolláros forrásbevonási kört zárt le. A hírt kísérő közleményben a cég úgy harangozta be magát, mint a “világ vezető nagykereskedelmi kriptopénzügyi szolgáltatója“.

A vállalat 2021 végén összesen 3 milliárd dollárnyi kintlévőséggel rendelkezett, valamint havi 800 millió dolláros kereskedési forgalmat bonyolított le a származtatott termékek piacán.

Sajtóközleménye szerint a Babel Finance közel 500 felhasználóval rendelkezik “válogatott ügyfélkörrel“. A 2021 májusában tartott finanszírozási forduló óta a vállalat 50 főről 170 főre nőtt és új irodát nyitott Szingapúrban. A legutóbbi finanszírozási körben olyan vállalatokkal kötött partnerséget, mint a Sequoia Capital China, a Zoo Capital és a Tiger Global Management. További befektetők közé tartozik a Circle Ventures és számos gazdagabb ázsiai család az ázsiai csendes-óceáni térségből.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A közepes vagy kisebb kapitalizációjú coinok beruházásához az általunk is használt KuCoin felületét próbáld ki. Az így vásárolt kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni.

Csoportos kereset indulhat a Celsius ellen

/decrypt, babel finance/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img