Hogyan legyünk stabilak

spot_img

A Circle alapítója és vezérigazgatója, Jeremy Allaire egy sor nyilatkozatot és linkelt blogbejegyzést tett közzé szombaton a Twitteren, amelyekben azokat a pletykákat cáfolja, miszerint az USDC, a vállalat dollárhoz kötött stabilcoinja az összeomlás szélére került volna.

A cég még májusban tett közzé egy bejegyzést a Terra LUNA összeomlása után, miszerint az USDC teljes mértékben támogatott. “Hogyan legyünk stabilak” címmel hosszasan részletezi a cikk többek közt az USDC mögött álló fedezet összetételét, auditját. 

Az USDC-t mindig is amerikai dollárban denominált eszközök egyenértékű értékével fedezték. Az USDC tartalékokat vezető amerikai pénzintézetek, köztük a BlackRock és a Bank of New York Mellon kezelésében és letétkezelésében tartják – olvasható a bejegyzésben.

Allaire a twitter szál végén megjegyzi: „Érthető, hogy egyes felhasználók miért paranoiások, tekintettel az elmúlt időszak történéseire. Mindig is igyekeztünk megfelelni a számunkra elérhető legmagasabb követelményeknek. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy együttműködjünk a szabályozókkal, legmagasabb szintű biztosítási cégekkel és vezető pénzügyi szolgáltatókkal.”

Befejezésként pedig közölte, hogy a Circle “pénzügyi szempontból a valaha volt legerősebb helyzetben van, és továbbra is növelni fogja az átláthatóságát“.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. 

Euró fedezetű stabilcoint dob piacra a Circle

/circle, theblock, ethereumworldnews/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img