A Binance ingyenessé teszi a bitcoin kereskedést

spot_img

Hatalmas bejelentést tett az ötödik születésnapját ünneplő Binance. A legnagyobb kripto tőzsde jutalékmentessé tette a bitcoin kereskedést.

Igen, jól olvastátok. A váltón mostantó kezdve ingyenesek lesznek a spot bitcoin párokon végrehajtott vásárlások és eladások. A kedvezményt egészen pontosan az alábbi piacokon fogják bevezetni:

A listában tehát megtalálhatók az ismertebb dollár alapú stabil coinok, valamint az Európában élők számára fontos EUR és GBP fiat párok is.

Az akció határozatlan időre szól és “annak visszavonásáig marad érvényben”, ám a korábbi tapasztalatok alapján (pl.: a BUSD párokon már több éve bevezetett ingyenes kereskedésből kiindulva) valószínű, hogy ezt sem fogják később visszavonni.

A tőzsde igazgatója a Bitcoin iránti tisztelet kifejezésével magyarázta a döntést, aminek létrehozása lehetővé tette a kriptopénzek és ezáltal a Binance felemelkedését.

A tőzsde a jutalékmentesség ellenére továbbra is figyelembe veszi az egyéni felhasználók BTC párokon bonyolított forgalmát, így a Binance VIP szintjeit ez a változás nem érinti. Aki nagyobb volumenben kereskedik, annnál emiatt nem fognak alacsonyabb forgalmat mérni és a továbbiakban is megtarthatja a kiváltságait.

A tőzsde azt is hozzátette, hogy kiemelten figyelni fog a piacok manipulálását célzó kísérletekre, és fellép a jutalékmentességgel visszaélni próbáló, ártó szándékú kereskedési gyakorlat ellen.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img