Három hónapos negatív trendnek vethet véget, ha folytatódik a bitcoin emelkedése

spot_img

Az elmúlt 24 órában mutatott emelkedés egy fontos vízválasztóig juttatta a BTC-t. A növekedésben ezúttal is fontos szerepe volt az amerikai piacok jó hangulatának. A napi grafikonra tekintve szembetűnő, hogy az USA tőzsdéinek magyar idő szerinti 15:30-as nyitása mennyire egybeesett a rakéták begyújtásával.Az emelkedésben fontos szerepet játszhatott az amerikai jegybank egyik képviselőjének nyilatkozata, aki szerint lehetséges, hogy a FED szeptembertől enyhíteni fog a piacokra már hónapok óta nyomást gyakorló politikáján.

A bitcoinnak a bevezetőben is említett fontos vízválasztóját a sok kereskedő által figyelt, 4 órás 200-as mozgóátlag jelenti. Az elmúlt 3 hónapban egyetlen kereskedési napot sem sikerült a középtávú trendek irányát mutató határvonal fölött zárni, aminek áttörésére most egy újabb kísérletet tehetünk.

4H EMA 200

Mivel a vonal már több alkalommal is ellenállásként szolgált, annak közelsége egy természetes profit levételi pontja lehet azoknak, akik rövidebb távon gondolkoznak és a júniusi mélypontok közelében vásároltak. A bikáknak tehát most kellene igazán erőt mutatniuk, ha szeretnék megtartani az emelkedés lendületét.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

A Binance ingyenessé teszi a bitcoin kereskedést

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img