270 millió dollárt veszíthet a Blockchain.com

spot_img

A Three Arrows Capital 270 millió dollárral tartozik a Blockchain.com-nak. A vezérigazgató a részvényeseknek írt levelében azt írta, hogy a vállalat továbbra is likvid és az ügyfeleket nem érinti a kialakult helyzet.

A cég a részvényeseknek küldött levelében bejelentette, hogy a Blockchain.com 270 millió dolláros veszteséget szenvedne el, ha a kripto fedezeti alap nem teljesítené kötelezettségeit.

A vállalat “továbbra is likvid, fizetőképes és ügyfeleinket nem érinti a helyzet” – írta a levélben Peter Smith, a Blockchain.com vezérigazgatója. 

A Three Arrows Capital az elmúlt négy évben több mint 700 millió dollár értékben bonyolított le tranzakciókat, amíg a Blockchain.com partnere volt.

A 3AC a Terra LUNA összeomlását követően tönkrement, likviditási válságot okozva számos “CeFi” partnerüknél. A Celsius, a BlockFi és a Voyager azon cégek közé tartozik, amelyek súlyos veszteségeket szenvedtek el a Three Arrows Capital fizetésképtelensége miatt.

A 3AC “becsapta a kriptoipart”.

A Blockchain.com és a Deribit tőzsde azon hitelezők közé tartozik, amelyek a 3AC felszámolását szorgalmazták. A Bloomberg News jelentésében Smith kijelentette, hogy a 3AC „becsapta a kriptoipart” hozzátéve:

„a törvény értelmében felelősségre kívánjuk vonni őket”.

A Blockchain.com egy kriptokereskedési platform, amely kölcsönzési és letétkezelési szolgáltatásokat is nyújt vállalkozások és intézményi ügyfelek számára. A 2011-ben alapított cég az egyik legrégebben működő startup a kriptoiparágban. A nevükhöz fűződik az egyik legkorábban kifejlesztett blokklánc explorer és az egyik legrégebbi webböngésző pénztárca. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk.  

Mentőöv az Alameda Ventures-től

/the block, coindesk, cryptobriefing, bloomberg, blockchain.com/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img