Degeszre tömi magát a harmadik legnagyobb bitcoin bálna

spot_img

A leggazdagabb nem tőzsdéhez kötött bitcoin bálna továbbra is felhalmozza a BTC-t, miközben a vezető kriptovaluta árfolyama 20000 dollár közelében mozog.

A BitInfoCharts adatai szerint a bálna címe június 30-a óta 1480 BTC-vel gyarapodott, így összesen mintegy 132 883 bitcoinra nőtt, ami a cikk írásának pillanatában közel 2,7 milliárd dollárt ér. A tárca jelenleg az eddigi legnagyobb bitcoin egyenleggel rendelkezik.

forrás: sentiment

Az adatokból az is kiderül, hogy ennél több BTC-vel rendelkező cím csak a Binance és a Bitfinex hideg tárcájához tartozik.

A nagy tárcák száma is folyamatosan növekszik, állítja a Santiment kriptoanalitikai cég.

“A 10+ BTC-t birtokló bitcoin címek száma megugrott, különösen a június közepén történt zuhanás alatt. Az elmúlt 30 napban ezek a címek további 1,12%-kal nőttek. Jelenleg 149 200 cím tart 10 vagy annál több BTC-t, ami a legtöbb 2021 februárja óta.”

forrás: sentiment

A Santiment elemzése azt is megmutatja, hogy a 10 és 100 BTC közötti címek az elmúlt öt hétben 52000 bitcoint adtak hozzá a tárcájukhoz.

forrás: sentiment

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A megszerzett kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni.

A harmadik legnagyobb bitcoin bálna is bevásárolt az elmúlt napokban

/dalyhodl, santiment, bitinfocharts/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img