Mélyponton a kriptovaluta tőzsdék forgalma

spot_img

A globális kriptotőzsdei volumen 2020 decemberében látott szintre zuhant. Az összesített forgalom múlt hónapban mindössze 543 milliárd dollár volt a szeptemberi 733 milliárd dollárral szemben a The Block összesítése szerint. Utoljára 2020 decemberében járt a volumen ilyen alacsony szinten, akkor 385 milliárd dollár volt. Ugyanebben a hónapban viszont a bitcoin több új történelmi csúcsot is elért.

A globális kriptotőzsdei forgalom nagy részét a Binance produkálta, 390 milliárd dollárt ért el az októberi hónapban. 

A forgalom eloszlása régiónként

Az észak-amerikai forgalom alig több mint 78 milliárd dollár volt. Ebben a régióban a Coinbase adta a volumenek nagy részét, mintegy 60%-ot 46,9 milliárd dollár értékben.

Két meghatározó tőzsde alapján a dél-amerikai forgalom 9,4 milliárd dollár volt, ami némileg elmaradt a szeptemberi 11,6 milliárd dollártól. Augusztushoz képest azonban több mint 1 milliárd dolláros növekedést mutat. 

Az ázsiai tőzsdék októberben 529 milliárd dollár volument bonyolítottak le, ami 2020 decembere óta a legalacsonyabb érték. 

Európában is esett a forgalom októberben, 17,7 milliárd dollárt sikerült összehozni az öreg kontinens kriptotőzsdéinek. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A megszerzett kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni vagy a Safepal hardver tárcán biztonságban tárolni.

A medvepiac hatással van a Google hirdetési bevételeire

/the block/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img