A KuCoin is az átláthatóságra törekszik

spot_img

A Binance után a KuCoin is nyilvánossá tette a tőzsdére befizetett kriptopénzek tárolásával kapcsolatos adatait. Ezek az adatok szintén folyamatosan nyomon követhetőek, a tőzsde hot és cold wallet címeire vonatkozik. 

Ezzel egy időben a KuCoin még pénteken kiküldte tájékoztató levelét a felhasználóknak, melyben ez áll:

“A felhasználók pénzeszközeinek biztonsága és védelme a legfőbb prioritásunk. Az átláthatóság iránti elkötelezettségünk részeként és az iparágba vetett bizalom erősítése érdekében a következő intézkedéseket tesszük:

  1. Amint azt már korábban bejelentettük, dolgozunk a Merkle-fa féle tartalékbizonylaton. Könyvvizsgálónknak, az Armanino LLP-nek körülbelül egy hónapra van szüksége az ellenőrzés befejezéséhez, az eredményt pedig december elején fogjuk közzétenni.
  2. Azonnal megosztjuk a hot és a cold pénztárcáink részleteit. A KuCoin első napjától kezdve átláthatóak voltunk felhasználóink számára és elkötelezettek vagyunk a teljes átláthatóság folytatása mellett.”

Ezen a linken találod meg a KuCoin hot és cold wallet címeinek a listáját és azok aktuális állományát.

A pillanatfelvétel 2022.11.11-én, 7:00 UTC-kor készült és nem reprezentálja a tőzsde birtokában lévő összes érmét, azok mennyiségét. Csak a BTC, az ETH, a TRX, a KCC, az ALGO, az ABR, az OPT és az EOS főbb érmék és tokenek szerepelnek benne. Pontos adatokról a könyvvizsgáló cég részletes auditja fog szolgálni. A KuCoin ezenkívül 29696 ETH-t stakel Ethereum PoS csomópontként, mindegyik csomóponton 32 ETH található. A csomópontcímeket sem tették egyelőre közzé.

Főbb kriptovaluták, amelyek a KuCoin wallet listájában szerepelnek:

  •  20,504 BTC
  • 180, 299 ETH
  • 1,075,909,241 USDT
  • 365,722,839 USDC
  • 69,601,075 KCS

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. 

Binance: egymilliárd dolláros védőháló a felhasználóknak

/kucoin/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img