Új sorozattal jelentkeztünk

spot_img

Bő egy hete ért véget Discord szerverünkön a nyílt napok, 4 napig ingyenesen lehetett elérni a VIP tagságot. Aki élt a lehetőséggel betekinthetett a VIP tagok mindennapi életébe, kereskedőink szobáiba és aki elég szemfüles volt, egy kis extra profitra is szert tehetett a kereskedési tippekből. Aki tanulni szeretett volna, az is megtalálhatta a számára megfelelő szobát, VIP tananyag szobánk szintén elérhető volt bárki számára. 

Ez alatt a 4 nap alatt ráadásként minden nap extra streamekkel jelentkeztünk. Az első nap régi szakértőnk, Dupla mutatta be saját fejlesztésű szoftverét, a Cryptosizer alkalmazást. Az ingyenesen elérhető online program neked is segít pozíciót méretezni, kockázatot kezelni, hogy eredményesebb kereskedővé válhass.

A második napon Nagy Gergely volt a vendégünk az opcioguru.com-tól, akinek segítségével betekintést nyerhettünk az opciós kereskedésbe.

A harmadik napon Kereskedői Kerekasztal vendégeinkkel megnéztük a piaci helyzetet, grafikonokat elemeztünk és átbeszéltük a történéseket. A kerekasztal két vendége Cimballi és Fekete Gábor volt.

A negyedik, befejező napon kiveséztünk egy tőzsdei alakzatot, ami egyben a Trader Suli sorozatunk első adása volt. Ha szeretnéd megérteni a tőzsde működésének vezérelveit és a technikai elemzés alapjait, érdemes követned a heti rendszerességgel jelentkező Trader Suli adásait.

Ha szeretnéd folytatni a Trader Sulit, nincs más teendőd, mint csatlakozni VIP csapatunkhoz az extra tartalmakért. További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Részt vettél a Kripto Akadémia nyílt napjain?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img