Nagyon zuhant a csúcsról a Trump NFT kollekció értéke, de még így is nyereséges

spot_img

A Trump neve által fémjelzett, nemrég indított NFT-széria értéke 78%-kal esett vissza:  az OpenSea december 30-i adatai szerint a 0,84 ETH-s árról, 0,186 ETH-ra esett a floor price, vagyis a padlóár.

Sok kártyát az első adásvételi hullám után újra eladtak, ami 0,82 ethere, azaz közel ezer dollár magasságába tolta fel az árfolyamukat. Az elmúlt héten a volumen már 380 ETH-val, vagyis 95%-kal csökkent,  az eladások pedig 93%-al estek vissza, a padlóár -11%-kal esett, azonban összességében az egyes NFT-k még így is jelentősen növelték értéküket.

Donald Trump volt amerikai elnök Trump Digital Trading Cards néven kiadott NFT gyűjteménye jelenleg 15 ezer tulajdonos birtokában van, ami 34%-os egyedi tulajdonlási arányt (unique owner rate) jelent.

Trump cecember 15-én mutatta be gyűjteményét, amely összesen 45 000 NFT-t tartalmazott. A mintelési időszak alatt minden egyes NFT egyenként 99 dollárba került. Miután maga Donald Trump is bejelentette a megjelenést, az összes kártya pár órán belül elkelt.

Mindegyik NFT Donald Trumpot különböző hősies pózokban ábrázolja, például seriffként, felfedezőként, szuperhősként vagy NASCAR-versenyzőként. Az NFT International LLC az NFT termékcsalád tulajdonosa: a cég világossá tette, hogy Donald Trump semmilyen módon nem birtokolja, irányítja vagy ellenőrzi a digitális kártyákat.

A közösségi életet a Discord szerverünkön találod! Csatlakozz most!

A kollekció elindításakor a cég 4,45 millió dollárt tudott összegyűjteni az NFT-k 99 dolláros áron történő értékesítéséből. Ha azt vesszük, hogy a projekt jelenlegi volumene 7 765 ETH, az NFT International LLC pedig 10%-os részesedést kap minden egyes tranzakcióból, akkor az említett eladásokon felül eddig több, mint 1 millió dolláros bevételt tudtak elkönyvelni.

Este kijött a hivatalos Donald Trump NFT kollekció, reggelre mindet megvették

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img