Új banki partnert jelentett be a Plutus

spot_img

A Plutus új banki partnert jelentett be néhány napja, a Modulr-t. A Plutus szerint megbízhatóbb lesz az új szolgáltató és számos más bankszerű funkció fog érkezni a felületre az új szolgáltató jóvoltából. Ez azt is jelenti egyben, hogy minden meglévő ügyfél új folyószámlaadatokat kap hamarosan.

A zökkenőmentes átállás érdekében fokozatosan vezetik be az új bankszámla adatokat. Az elkövetkező hetekben e-mailben, push értesítéseken és az alkalmazáson belüli üzenetekben fogsz kapni egyéni értesítést az új számlaadatok érkezéséről.

Plutus kriptokártya bemutatónkat az alábbi linken keresztül olvashatod el. Ha nincs még Plutus fiókod és referral kóddal regisztrálsz, a kártya aktiválásakor 10 dollárnyi PLU-t kapsz.

Ha van érvényes Plutus fiókod akkor arra figyelj a közeljövőben, hogy a régi fiókadataid az új fiókadatok megjelenésével érvénytelenné válnak. A jövőben a régi folyószámlára történő befizetések meghiúsulnak, és az összeg visszakerül az eredeti megbízó bankszámlára. Egyéb teendőd nincs a váltással kapcsolatban, csak figyelni az új bankszámla adatokról érkező értesítést.

Ne feledd, ha régi Plutus számlaadataidat egy másik banki alkalmazásban korábban már egyszer elmentetted, például befizetésekhez, helyettesítsd az új számlaadatokra, amint megkaptad azokat.

Újabb szolgáltatások érkeznek a Plutusra

Az új számlaadatokkal azonnali hozzáférést kapsz a következő funkciókhoz:

  • fizetések fogadása harmadik fél számláiról (pl. fizetés)
  • fizetések küldése harmadik fél számára (pl. átutalások barátoknak és családtagoknak)

Idén fokozatosan további új funkciók jelennek meg, ilyen lesz például:

  • állandó megbízások
  • közvetlen beszedések
  • ismétlődő fizetés banki szolgáltatáson keresztül
  • üzleti számlák
  • fémkártyák
  • virtuális kártyák
  • Apple Pay és Google Pay integráció

Ha még nincs Plutus fiókod, hozz létre egyet, töltsd le az alkalmazást innen a kezdéshez! Miután letöltötted az alkalmazást, kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a Plutus fiók létrehozásához.

 Ha referral kóddal regisztrálsz, a kártya aktiválásakor 10 dollárnyi PLU-t kapsz.

A Plutus kártya adatai (azaz a kártyaszám, a PIN-kód, a CVV) változatlanok maradnak, és továbbra is a szokásos módon működnek. Jelenleg az új banki partner a lassú kártyafeltöltést nem fogja tudni rögtön megoldani, de ez egy jelentős lépés lesz az azonnali és 24/7-es kártyafeltöltés biztosítása felé.

Jelenleg két partner működteti a Plutus számládat:

  • Clear Junction – folyószámla egyenleg
  • Solaris (korábban Contis) – kártyaegyenleg

Az új folyószámlára való átállás után a folyószámlát a Clear Junction helyett most már a Modulr fogja kezelni. 

Változások álltak be a Plutus tokenomikájában is, amiről korábban már írtunk. A lényeg, hogy 2023 második negyedévétől kezdődik az adott jutalomszinthez szükséges PLU darabszám kiigazítása, ami az idő előrehaladtával egyre ritkább lesz. Míg a módosítások idővel ritkábbak lesznek, addig a kiigazítás mértéke viszont növekedni fog. 

A Plutus kártyát régiónkban csak euróval lehet tölteni. Ha Plutus kártyát használsz érdemes Curve mögé tenni. Ha Curve mögé rakod a Plutus kártyát a Curve fogja végezni a váltást Mastercard árfolyamon, ami általában jobb szokott lenni mint a Plutus által használt Visa árfolyam. A Curve a perkek között is megtalálható!

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Plutus: ingyen kriptó, minden kártyás vásárlás után

/plutus/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img