A japánok már hozzáférnek az FTX-en ragadt pénzükhöz

spot_img

A csődbe ment FTX kriptotőzsde japán leányvállalata bejelentette, hogy újraindítja a kifizetési funkciót az ügyfelei számára.

Mindez egy hónappal azután jött, hogy a platform tevékenységének felfüggesztésére vonatkozó végzése hatályba lépett az országban.

Az FTX Japan szerint a fiat- és kriptoeszközök kivonása a Liquid-en keresztül fog történni. Hozzátették, hogy azoknak a felhasználóknak, akik nem rendelkeznek Liquid Japan számlával, nyitniuk kell egyet, mielőtt átmozgatnák a pénzüket.


Az FTX Japan továbbá közölte, hogy már értesítette az arra jogosult ügyfeleket a kiutalás újraindulásáról. A sajtóközlemény azonban hangsúlyozta, hogy a kifizetések a nagyszámú kérés miatt hosszabb időbe is beletelhetnek.

A japán leányvállalatnál már 2022 novemberében, a japán pénzügyi szolgáltató ügynökség (FSA) utasítására leállították a pénzkivonásokat. A felfüggesztés óta az FTX Japan igyekszik újraindítani a szolgáltatást a felhasználók számára.

Hogyan sikerült a japán ügyfelek pénzét megmenteni a csődbe ment FTX tőzsdéről? Pontosan erről a problémakörről írtunk egy előző cikkünkben:

Így védik meg Japánban az egyszerű kripto-befektetőt

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img