Ismét bevásárolt a CleanSpark

spot_img

A CleanSpark bejelentette, hogy 20000 darab legújabb generációs bányászgépet vásárolt. Ezzel a vásárlással várhatóan 37%-kal fog bővülni a bányászcég bitcoin termelési kapacitása. Ha az összes gép online állapotba kerül 2,44 EH/s-mal fog nőni a vállalati hashráta kapacitása. A cég medvepiac alatt vásárolt gépeinek a száma, így meghaladja a 46500 darabot. (Talán itt lehet a bányászgépek piacának az alja?)

A közel 43,6 millió dollár értékű vásárlás 20000 darab vadonatúj Antminer S19j Pro+ egység megvásárlását jelenti. Ezek a bányászok a Bitmain legújabb generációs, leghatékonyabb bányászgép modelljei. Terrahashenként körülbelül 13,25 dolláros áron jutott hozzá a CleanSpark. A Pro+ energiatakarékosabb és 22 százalékkal jobb a termelési mutatója, mint a népszerű Antminer S19j Pro modellnek. 

A gyártó várhatóan május végéig az összes gépet leszállítja a bányász telephelyeire. Teljes üzembe helyezés után várhatóan 2,44 EH/s-mal fog nőni a CleanSpark bányászati kapacitása, ami most jelenleg 6,6 EH/s. 

cleanspark január havi bányászteljesítménye

(készítette: nasmith21, Kripto Akadémia

A CleanSpark azt tervezi, hogy az új gépekből álló flottát az USA-ban található telephelyein helyezi üzembe. 15000 darab gépet tervez telepíteni a Georgia állambeli Washingtonban található létesítményébe, amelyet még tavaly vásárolt meg a Mawson Infrastructure Group-tól. Jelenleg a tervezett 50 MW-os bővítése zajlik a telephelynek. 

Kapcsolódó cikk:

A CleanSpark túlnyomórészt alacsony szén-dioxid-kibocsátású energiaforrásokkal bányászik, és továbbra is azt a tőkekezelési stratégiát követi, amely szerint a bányászott bitcoin jelentős részét értékesíti, hogy azt a vállalat növekedésének az érdekében visszaforgassa. 

frissített KriptoSuli e-könyv és hangoskönyv formájában is kapható, amelyben a bányászat alapjairól is olvashatsz. Kattints a részletekért.

Kriptovaluta bányászattal kapcsolatos további információkat a Kripto Akadémia honlapján találtok a hírfolyamunkban. Keresd a “Bitcoinbányászindex- jelentést és a “Bicoinbányászrészvény-jelentésünket, ahol a Kripto Akadémia által figyelt bányász cégek teljesítményét és részvényeinek alakulását, valamint a bitcoin hálózat aktuális értékeit vizsgáljuk meg.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Január havi bitcoinbányász teljesítmények

/cleanspark/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img