Az Ethereum Alapítvány pénzzel is támogatja a magyar közösség fejlődését

spot_img

Az Ethereum blokklánc fejlődését segítő alapítvány tegnap tette közzé azon szervezetek nevét, melyek munkáját pénzügyi forrásokkal is támogatja. A negyedévente frissülő listán ezúttal 55 csoport található, amik között 4.3 millió dollárt osztottak szét.

A pénzt változatos célokra, például az Ethereummal kapcsolatos fejlesztések támogatására, oktatásra és rendezvények szervezésére használhatják fel a pályázat nyertesei. A több latin-amerikai, japán, ukrán, vagy épp kínai kedvezményezett mellett egy magyar szereplőt is felfedezhetünk a listán.

Az Ethereum Hungary Meetup honlapja szerint havonta egyszer, Budapesten kerülnek megrendezésre azok a találkozók, ahol az érdeklődők megoszthatják egymással az ökorendszerrel kapcsolatos gondolataikat. Ha szeretnéd, egy emailes regisztráció után itt tudod követni a csoportot, aminek tagjai legutóbb épp a múlt héten gyűltek össze. (A következő esemény időpontja jelenleg még nincs feltüntetve.)

Kép a decemberi meetupról

A találkozók tematikáját általában 1-2 Ethereummal kapcsolatos fejlesztés bemutatása, majd ezt követően szabad beszélgetés (és közös pizzázás) alkotja. Fontos tehát, hogy a meetupok célja NEM a kereskedési és befektetési lehetőségek megtárgyalása. Aki új tagként erre számítana, az valószínűleg csalódna a részvételben.

A csoportnak sok sikert kívánunk a további működéshez, és az elnyert forrás hasznos felhasználásához.

Nyerj egy utat Rómába és VIP belépőt a Lazio – AS Roma mérkőzésre

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img