Elemental Raiders: 35 000 dollárt osztanak szét egy stratégiai játék versenyén

spot_img

Egy hónapja már a Steam-en is megtalálható az Elemental Raiders, egy új, kriptókat is támogató stratégiai játék. Az egyelőre még félkész, tehát korai hozzáférésű státuszban lévő program a körökre osztott stratégiák, a kártyajátékok és az auto battlerek keveréke. A fejlesztést végző Games for Living stúdió a napokban jelentette be, hogy egy nagy öreg, az Electronic Arts-ot alapító Trip Hawkins is csatlakozik hozzájuk.

A játékosoknak 3 fős, a Tűz, a Víz és a Természet erejéből táplálkozó karaktereket kell irányítaniuk, és legyőzniük a mások, vagy a gép által összeállított csapatokat. A megidézett lények fejleszthetők és különböző tulajdonságokkal ruházhatók fel, a partikat pedig az nyeri meg, aki hamarabb képes kihasználni az ellenfél összeállításában rejlő gyenge pontot.

Az Elemental Raiders blokklánc (BNB Chain), NFT és kriptopénz támogatással is rendelkezik.

Aki szeretne, az ingyenesen  és tét nélkül is játszhat / gyakorolhat, aki viszont komolyabban belevetné magát a küzdelembe, és a ranglistákon is szeretne jó helyezéseket elérni, az más gyűjtögethető kártyajátékokhoz hasonlóan ebben is vásárolhat, csereberélhet, vagy akár kereskedhet is a játékban megszerezhető ritka képességekkel, kártyákkal, hősökkel és skinekkel.

Aki kipróbálja a játékot, az március 2 – 8. között akár élesben is próbára teheti a képességeit, a fejlesztők ugyanis egy ingyenes bajnokságot szerveznek, aminek nyertesei között 35 000 dollárt fognak szétosztani.

Az első helyezett 3 000 dollár értékű BUSD stabil coinnal, 125 000 GFAL tokennel (a játék fejlesztőinek, a Games for Living-nek a kriptovalutájával), valamint ritka játékbeli tárgyakkal és NFT-kel gazdagodhat, de a bajnok mellett még további 999 játékos részesedhet a díjalapból.A verseny ideje alatt minden megszerezhető képesség szabadon hozzáférhető lesz, tehát nem kell attól tartani, hogy az nyeri majd a küzdelmet, akinek a legtöbb pénze volt, és megvásárolta magának a legjobb karaktereket.

A részvétel feltétele egy Elemental Raiders fiók megléte, a szabályokat elmagyarázó gyakorló pálya (Tutorial) teljesítése, illetve a játék partnerének számító Sequence Wallet (kripto tárca) bekötése lesz. A Steamről a kripto nyeremények miatt nem lehet nevezni, mindenképp a hivatalos oldalról kell telepíteni a klienst, és követni az ottani kiírásban felsorolt lépéseket.

Aki tehát kedveli az ilyen stílusú játékokat, az a következő napokban akár több ezer dollár értékű kriptovalutát is nyerhet. A verseny részletei, a díjalap felosztása, a játékkal kapcsolatos további információk, valamint a letöltendő kliens is a játék weboldalán érhető el.

A játék gépigénye: Quad core 2.8 Ghz (x86 compatible), 8 GB Ram, 3GB HDD, GTX 650 Ti / Radeon HD 7850

Nyerj egy utat Rómába és VIP belépőt a Lazio – AS Roma mérkőzésre

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img