Mennyit lehetett keresni mostanában kripto kereskedők másolásával?

spot_img

Februárban mutattuk be a PrimeXBT oldalát. A kripto mellett a hagyományos piacok kereskedését is lehetővé tevő tőzsde leginkább két dologgal keltheti fel az ember figyelmét.

Az egyik a heti rendszerességgel megrendezésre kerülő ingyenes, demo számlás kereskedési verseny, amin több száz dollár értékű, valódi kereskedésre használható pénzt nyerhetnek a felhasználók. Erről bővebben az ismertető cikkünkben olvashattok.

A másik az inkább passzívabb befektetési lehetőséget keresőknek szóló másolás, vagyis copy trading lehetősége, ahol tapasztaltabb traderek automatikus követésével próbálhatjuk növelni a számlánk méretét.

A következőkben megnézzük, hogy az elmúlt hónap során milyen teljesítményt nyújtottak az oldal kereskedői, mennyi pénzt keresett, vagy bukott volna az, aki beköveti őket a farsangi időszakban?

Az oldal történetének eddigi legsikeresebb kereskedője Citadell Two, aki 2022 nyarának végén negyvenszeres profitot ért el, azóta viszont inaktív volt. Hosszúra nyúló téli álma februárban sem ért véget, az őt másolók 0%-ot profitáltak volna, viszont márciusban ismét életjeleket mutatott, így lehet, hogy a következő hetekben már érdemes lesz rá odafigyelni.

Citadell Two

A február teljes időszaka alatt mért legnagyobb profitot a január óta másolható Silvergoldshort érte el. Míg korábban -65%-os mínuszban is járt, februárban egészen +62%-ig sikerült magát visszatornásznia, ami csak februárra számolva +175%-os növekedést jelentett.

Silvergoldshort

Végül, de nem utolsó sorban mindenképp érdemes megemlíteni a MaxGains néven futó kereskedőt is. Ő február végén került be a PrimeXBT másolható traderei közé, tehát még nincs egy teljes hónapja a rendszerben, a grafikonja azonban impresszív belépőt mutat. MaxGains a hónap utolsó napjaiban, alig egy hét alatt 330%-ot hozamot termelt. Lendületét március első felében is sikerült megtartania.

MaxGains

Ha szeretnél kereskedőket másolni, a PrimeXBT oldalán a Copy-trading menüpontra kattintva böngészhetsz a 110 elérhető traderből.

A lista csak a regisztrációt követő belépés után válik láthatóvá. A kereskedők neveire kattintva részletesebb statisztikák is elérhetők.

Ha a Kripto Akadémia linkjét használod a regisztrációhoz, a folyamat során az alábbi bónuszkódokat is megadhatod, amik segíthetnek az indulásban.

  • Az AKADEMIA kóddal az első befizetésed értékének 7%-át bónuszként írja jóvá a tőzsde.
  • Az AKADEMIA25 kóddal 25%-kal kevesebb jutalékot fognak levonni tőled.

A két kód egyszerre is beváltható, nem kell választani közöttük. Ha felkeltette a figyelmedet, ide kattintva próbálhatod ki a PrimeXBT-t.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img