Április 12-től felszabadulnak a stakelésben lévő ETH-k

spot_img

Kaptunk egy dátumot az Ethereum hálózat Shanghai és Capella (vagy ahogy együtt nevezik őket: Shapella) fejlesztés megjelenésére. A két frissítés az Ethereum főhálózatán április 12-én, szerdán, magyar idő szerint csütörtök 00:30-kor lép életbe.

Tim Beiko, az Ethereum vezető fejlesztője a Twitteren közölte, hogy a Shapella bug bountyk április 5-ig dupla akkor jutalommal járnak, valamint készülnek egy fejlesztőkkel közös watch partyra, amit a megjelenés idején YouTube-on te is követhetsz:

A Shapella frissítést sokan az év legfontosabb fejlesztésének tekintik, mivel ezután újra hozzáférhetnek a stakelésben lévő ETH-jukhoz azok, akik eddig stakeltek. Gyakorlatilag felszabadíthatóak lesznek az eddig lekötött ETH-k, amelyek jelentős része több, mint másfél éve áll stakelésben.

„Ez a frissítés a The Merge utáni újabb nagy lépés. Lehetővé tesszük a validátorok számára, hogy a Beacon Chainből visszavegyék a staküket a >>végrehajtási<< rétegbe. Emellett új funkciókat vezet be mind a végrehajtási, mind a konszenzusrétegen” – olvasható az Ethereum Alapítvány blogján.

A stakingből való kivonás képessége véget vet majd a likvid ETH tokenek, például az stETH által okozott milliárdos kockázatnak. Erről részletesebben itt írtunk:

Megnéztük mi vár az Ethereumra 2023-ban: árfolyam, fejlesztések és kockázatok

Kereskedj ETH-val a Binance-en. A Kripto Akadémia linkjén keresztül minden kifizetett jutalékod 20%-át visszakapod a számládra. Regisztrálj most a Binance-en és készülj a felívelésre!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img