A Dogecoin képére cserélték a Twitter logóját

spot_img

Néhány órával ezelőtt a Dogecoin szimbóluma vette át a Twitter kék madarat ábrázoló logójának helyét. A változás nem a véletlen, hanem Elon Musk, a közösségi oldal tulajdonosának műve, aki ezzel egy követőjének kívánságát teljesítette.

A változás kapcsán Elon Musk egy régi Twitteres beszélgetésről készült fotót tett közzé, amin egy profil azt kéri tőle, hogy vásárolja meg a Twittert (amit tavaly meg is tett), majd ezt követően cserélje le a közösségi oldal logóját a Dogecoin kutyusának képére.

Az nagyon beteg lenne – hangzott Elon akkori válasza, aki úgy tűnik, nem felejette el a javaslatot. Bár április elsejét már magunk mögött hagytuk, tegnap este végül sor került a nagy váltásra, aminek hatására a Dogecoin árfolyama alig egy óra alatt 37%-kal emelkedett.

Az erre reagáló kommentek vegyesek voltak. Egyesek viccesnek találták, mások szerint ez egy közönséges piaci manipuláció, amiért szerintük eljárást kellene indítani Musk ellen. (Muskról a saját bevallása alapján tudni lehet, hogy jelentős mennyiségű Dogecoinnal rendelkezik.)

Elon Musk 2021-ben több Dogecoin-t méltató bejegyzést tett közzé, aminek hatására a kriptovaluta értéke 175-szörös emelkedést hajtott végre.

Bár magát a kripotovalutát sokan ismerik, azt már csak kevesen tudják, hogy a Dogecoin logóján látható kutyust egy valódi állatról mintázták.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Megszédült, de már jobban van Kabuso, az igazi Doge

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img