A bitcoin kilövése is kudarcba fulladt

spot_img

Nem csak Elon Musk Starship rakétája robbant fel a múlt hét közepén, a bitcoin kilövése is kudarcba fulladt. Habár kedvező előjelekkel vágtunk neki az utolsó kereskedési hétnek, a váratlan szerdai fordulat végül keresztbe tett a további növekedésnek.

A történtek után már senki sem akart vásárolni. A bitcoin a hét második felében lassan kivérzett és visszaesett az utolsó kitörését megalapozó sávba, aminek jelenleg is a középvonalában tartózkodik. További esésre, vagy emelkedésre az innen való kilépés után lehet érdemes fogadni, addig a már korábban itt látott oldalazással járó fel-le mozgások borzolhatják a kereskedők idegeit.

A következő másfél ugyanakkor hét bővelkedni fog az olyan gazdasági eseményekben, amelyek a kripto piacra is hatással lehetnek és kimozdíthatják a BTC-t ebből a zónából.

Csütörtökön 14:30-kor az amerikai GDP és munkanélküliségi adatok, pénteken 14:30-kor pedig az inflációs statisztikák érkeznek. A hab a tortán a jövő szerdai és a fél világ által figyelt jegybanki kamatdöntés lesz. Főleg ez utóbbinak lehet majd esélye arra, hogy hangulatilag is befolyásolja és hosszabb távon is irányt adjon a piacoknak.

A dollár erősségét mutató index (DXY – balra) és a vezető részvényindex (SP500 – jobbra) már erre az alkalomra készülhet. Mind a kettő egy az elmúlt évben fontos vízválasztónak számító szint környékén fogadhatja a bejelentést.

A PrimeXBT hetente induló demó számlás versenyén kockázatok nélkül, pusztán egy email cím megadásával próbálhatod ki a kereskedést, és akár 500 dolláros tőkét is nyerhetsz. További részletek a bemutatónkban, és a PrimeXBT oldalán.

Binance: változtak az ingyenes BTC és BUSD kereskedés feltételei

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img