Valaki 480 millió dollár értékű bitcoint adott el

spot_img

Bár a gyors hétfői korrekció után ismét emelkedni kezdett az árfolyam, szerdán valaki úgy döntött, hogy mégsem engedi továbbmenni a BTC-t.

Egy piaci szereplő tegnap délelőtt 16 000 bitcoint, vagyis közel 500 millió dollár értékű kriptót adott el piaci áron. Az értékesítés 10:00 – 10:45 között, 4 nagyobb részletben ment végbe a Binance BTCUSDT párján, ezért is feltételezhető, hogy ugyanaz a személy vagy szervezet állhatott mögötte.

Az ilyesfajta aktivitás meglehetősen szokatlannak számít, ezért voltak akik szerint egy kiszivárgó, de számunkra még nem ismert rossz hír állhatott a dolog mögött, mások pedig arra tippeltek, hogy ismét az Egyesült Államok adhatott el egy nagyobb mennyiséget.

A pontos ok igazából nem is annyira fontos, a lényeg, hogy az esés 4 hét után az első nagyobb piros gyertya és komolyabb gyengeség jele a grafikonon.

Az árfolyam jelenleg az utolsó kitörési pont régióját teszteli vissza, így aki további növekedésre számít, annak nagyjából ez jelentheti az ideális várható nyereség/kockázat arányú beszállót, ha viszont elveszítjük a szintet, akkor félő, hogy jó ideig nem lesz érdemes újra rányomnunk a vásárlás gombra.

Mivel ugyancsak a közelben található, a 2021-es év nyitó árfolyama, ez szintén egyfajta mankónak tekinthető.

Amíg ez alatt vagyunk, nem annyira kedvezőek a kilátások, míg felette már inkább gondolhatunk arra, hogy az esés talán csak egyfajta ijesztgetés volt, amivel a későn beszállókat akarták eladásra kényszeríteni és kiszorítani.

A PrimeXBT hetente induló demó számlás versenyén kockázatok nélkül, pusztán egy email cím megadásával próbálhatod ki a kereskedést, és akár 500 dolláros tőkét is nyerhetsz. További részletek a bemutatónkban, és a PrimeXBT oldalán.

464%-os nyereséget ért el márciusban a PrimeXBT legjobb másolható kereskedője

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img