PrimeXBT: májusban három másolható kereskedő is 100% feletti hozamot ért el

spot_img

Májusban is szép eredmények születtek a PrimeXBT copy trading felületén. A másolható kereskedők közül többen is megduplázták követői pénzét, de lássuk, hogy pontosan hogyan is alakultak a tőzsde legjobbjainak statisztikái.

Továbbra is a májusban az élmezőnybe katapultáló SLOWW BUT SUREE vezeti az all-time ranglistát. Bár 964.98%-os teljesítményét semmiképp sem lesz egyszerű túlszárnyalni, a 673.89%-os profitnál járó RUNNING BITCOIN-nak minden esélye megvan erre. De ugyanezt mondható el a tőle szinte alig elmaradó HALVING EFFECT-ről is, aki 672.75%-kal követi őt.

Ami kifejezetten a májusra vonatkozó eredményeket illeti, ezúttal FollowAdoptions lett a befutó, aki májusban 150.15%-os profitot ért el, amihez egy all time 404.20%-os eredmény társult.

Ugyancsak remekül szerepelt CryptoWorld2, aki 120.96%-ot és CrudeBrentShort, aki plusz 103.74%-os bevételt könyvelhetett el 2023 májusára. Mind a három kereskedő több hónapja aktív a platformon, így múltbéli statisztikáik is pontosan visszanézhetők.

Bár ha valaki másolni szeretne, érdemesebb inkább a már régebb óta aktív és az adatlapjaikon ellenőrizhető traderek közül választania, de aki az újoncok közül válogatna, az is találhat magának feltörekvő titánokat.

Azok közül, akik májusban még nem rendelkeztek legalább 30 napra visszamenőleges másolható státusszal, Increased Fund bizonyult a legjobbnak, aki 8 nap alatt 134.06%-ot tudott bezsebelni. Az őt követő N 01 Strat 14 nap alatt 95.91%-ot, Emar pedig éppen csak lemaradva a teljes hónapról, 29 nap alatt 75.78%-ot nyert.

Az elmúlt hetekben leginkább a hagyományos piacok hozták az eredményeket. Az SP500 és az AI vonaton zakatoló Nasdaq emelkedését látszólag semmi sem tudja megállítani.

Hogy júniusban visszakerülhetnek-e a térképre a mostanában gyengélkedő kriptók, az a néhány nap múlva sorra kerülő jegybanki kamatdöntés után derülhet ki. De nemcsak ez, hanem a közelgő negyedév is érdekes fordulatokat hozhat még a piacokon, hiszen a nagyobb tétekben játszó befektetők általában ezekben a napokban gondolják át ismét a stratégiájukat és kezdenek az pozíciókat felvenni a júliusban kezdődő harmadik negyedévre.

A nagy mozgásokhoz vezető átállás miatt júniusban is érdemes lesz nyomonkövetni i a PrimeXBT másolható kereskedőinek eredményeit, akik közül már többen bizonyították, hogy képesek hosszabb távon is eredményesen kereskedni.

Ha a Kripto Akadémia linkjét használod a regisztrációhoz, a fiókodba belépve alábbi bónuszkódokat is megadhatod, amik segíthetnek az indulásban.

  • Az AKADEMIA kóddal az első befizetésed értékének 7%-át bónuszként írja jóvá a tőzsde.
  • Az AKADEMIA25 kóddal 25%-kal kevesebb jutalékot fognak levonni tőled.

A két kód egyszerre is beváltható, nem kell választani közöttük. Ha felkeltette a figyelmedet, ide kattintva próbálhatod ki a PrimeXBT-t.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img