Így kérhető le a Binance számlánkon végrehajtott kereskedési ügyletek teljes listája

spot_img

Akár egy saját kereskedési napló vezetéséhez, akár könyveléshez / adózáshoz van rá szükség, mindenképp hasznos újítás, hogy a Binance könnyebbé tette a múltban végrehajtott kereskedési ügyletek adatainak lekérését.

A tőzsde felületén sokáig csak 3-6 hónapra visszamenőleg (vagy ennél régebbről az ügyfélszolgálat segítségével) lekérhető információkat néhány napja már “a menüből” és akár a fiókunk létrehozásának dátumáig is elérhetjük, igaz némi megkötéssel. Mielőtt azonban ezekről szót ejtenénk, lássuk, hogy hol érhetjük el a kibővített Export Order History funkciót.

1. Lépjünk be az a Binance-re és a jobb felső sarokban klikkeljünk az Orders menüpontra.

2. A lenyíló menüben válasszuk ki, hogy milyen ügyletekről szeretnénk visszamenőleges információkat kapni. (Spot, Spot tőkeáttételes, Határidős, Opciós, Beépített kereskedési robotokkal végzett, vagy P2P.)

3. Ezután erre az oldalra fogunk jutni.

4. Itt a bal oldalon válasszuk ki az Order History menüt, majd a kép jobb sarkában klikkeljünk a szürke téglalapban látható Export gombra. Ezután az alábbi képet fogjuk látni.

A menüben találunk majd néhány előre definiált időtartamot (utolsó 24 óra, tegnapelőtt, utolsó x hét, stb.), de a lényeg az a 3 fontosabb opció lesz, amivel hosszabb időtávon rögzített adatokat tudunk egyszerre lekérni.

  • Past 6 months  – az utolsó félévben végrehajtott összes kereskedésünk listája.
  • Within 6 months Custom – az utolsó 6 hónapon belül, egy szabadon megadott idősávban végrehajtott kereskedéseink listája.
  • Beyond 6 months Custom – a 6 hónapnál régebben végrehajtott, de szabadon megadott idősávban végrehajtott kereskedéseink listája.

Ha beállítotuk a megfelelő dátumot, még választhatunk, hogy Excel, vagy PDF formátumban kérjük a lekérést. Ezután már csak az Export gombra kell kattintanunk, hogy megkapjuk a teljes listát.

A lekérés során van néhány korlátozás, amit figyelembe kell venni a használat során:

  1. Egy lekéréssel maximum 1 éves időtávoról kérhetünk adatokat, tehát több évre visszamenőleg csak 12 hónapos szegmensekben tudjuk végrehajtani az exportálást.
  2. Egy lekérés maximum 10 000 kereskedési ügyletre vonatkozó adatot tartalmazhat, tehát aki ennél többet hajtott végre egy adott időszakban annak ezt is figyelembe kell vennie, ha szeretné lekérni a teljes history-ját.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Fontos változás a Binance szerződési feltételeiben

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img