Megerősítette szponzori szerződését az OKX, már a City edzőruháján is ott a logójuk

spot_img

Az OKX kriptotőzsde kiterjesztette szponzori szerződését a háromszoros angol futballbajnok Manchester Cityvel.

A friss hosszú távú megállapodás alapján az OKX logója továbbra is megjelenik majd a Manchester City férfi és női csapatának mezének ujján, valamint az edzőruházaton is megtalálható lesz- áll a közleményben.

A megállapodást a Manchester City Etihad Stadionjában egy virtuális leleplező videó keretében mutatták be, amelyben játékos avatárokat láthattak. Az OKX nem közölt részleteket a partnerség üzleti részével kapcsolatban.

Ferran Soriano, a City Football Group vezérigazgatója üdvözölte a szponzori megállapodást és kijelentette, hogy már most is remek web3 élményeket biztosít az OKX a klub globális szurkolótáborának, és még sokkal több ilyen várható.

A City Football Group (CFG) egy brit székhelyű holdingvállalat, amely a Manchester City és más futballklubok, például a New York City FC és a Melbourne City FC tulajdonosa. A CFG többségi tulajdonosa az Abu-Dzabiban bejegyzett Newton Investment and Development LLC, amely teljes egészében Mansour bin Zayed Al Nahyan sejk tulajdonában van.

A Premier League-ben szereplő csapat először érte el a háromszoros bajnoki címet a 2022/2023-as szezonban, megismételve a városi rivális Manchester United 1998/1999-es sikereit. Pep Guardiola vezetésével a klub az angol Premier League és az FA-kupa mellett idén a Bajnokok Ligája trófeáját is megszerezte.

Az OKX-et először 2022 márciusában jelentették be a Manchester City hivatalos kriptopénzváltó partnereként. Majd ugyanezen év júliusában az OKX szponzori szerződést kötött a klubbal, hogy a 2022/2023-as szezonban a Manchester City edzőruhájának elején a logója díszelegjen. A City AM beszámolója szerint az üzlet értéke akkor több mint 12 millió dollár volt.

A tavalyi megállapodás értelmében az OKX a City 2022-es trófea bemutató körútjának partnere is lett. Az OKX megbízta Akse P19 utcai művészt és a Global Street Art Agency-t, hogy falfestményeket készítsenek Erling Haaland, Jack Grealish, Joao Cancelo és John Stones, a Manchester City játékosainak ábrázolásával város szerte.

Februárban az OKX és a Manchester City játékosai, Jack Grealish, Rúben Dias, Ilkay Gündoğan és Alex Greenwood elindították az OKX Collective nevű szurkolói programot, amely exkluzív tartalmakhoz és jutalmakhoz ad hozzáférést a szurkolóknak.

„Mindig is az volt a szándékunk, hogy beolvadjunk a sport világába és segítsük a klubot a web3 térbe történő beilleszkedésben. Most már van egy metaversumunk, egy NFT kezdeményezésünk és még sok más új projektünk, amire nagyon izgatottak vagyunk. A mezszponzori partnerség közelebb hozza a City szurkolóit a világ minden táján.” – mondta Haider Rafique, az OKX marketing igazgatója.

Az OKX más sportmárkákkal és sportolókkal is szponzori szerződéseket kötött, például a McLaren Forma-1-es csapattal, a Tribeca Fesztivállal, az olimpikon Scotty James-szel és az F1-es pilóta Daniel Ricciardo-val.

Kereskedj az Alpine tokennel és nyerj belépőt a Forma 1 Magyar Nagydíjra

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img