Kriptovaluta kereskedők másolása kockázat nélkül: a Bybit 100 dollárig visszatéríti a másolás során szerzett veszteséget

spot_img

A Bybit 2023. augusztus 21-ig és maximum 100 dollár értékig visszatéríti azt a veszteséget, amit a felhasználók a tőzsde copy trading felületén, vagyis más kereskedők másolása során szenvednek el. A péntek óta futó promócióval akár kockázatok nélkül is kipróbálható a másolás, ha odafigyelünk a megfelelő kereskedő kiválasztására. Az ajánlat a másolás indítása után keletkező legelső veszteséggel lezárt ügyletre vonatkozik és azok vehetik igénybe, akik 2023. július 20-a után regisztrálnak a Bybitre.

Egyre több kripto tőzsde kínál lehetőséget arra, hogy a kezdők, vagy a passzívabb kripto befektetési formák iránt érdeklődők bekövessék és automatikusan lemásolják a váltók aktív kereskedőit. A választható traderek kínálatában megtalálhatók a kockázatvállalóbb és óvatosabb kereskedők is, így némi utánajárással mindenki megtalálhatja a számára ideális jelöltet.

A Bybit copy trading oldalára ellátogatva két fő kategória között böngészhetünk a választható kereskedők között. Ezek a Top Master Traders és az All Master Traders.

A Top Master Traders fül alatt különböző szempontok szerint leszűrve választhatjuk ki, hogy kit szeretnénk másolni. Ezek lehetnek:

  • Top traders by ROI: a saját tőkéjükkel a legnagyobb százalékos megtérülést elérő kereskedők az utolsó 7 nap során.

  • Traders with the highest profit for followers: a követőik számára a legnagyobb USDT-ben mért profitot elért kereskedők.

  • Lowest drawdown: a legalább 10%-os profitban lévő, de az elmúlt 30 nap során maximum 20%-os maximális veszteséget elszenvedő kereskedők.

  • Top Intra-Day traders: azok a kereskedők, akik az elmúlt 7 nap során több mint 20%-os hozamot értek el napon belüli kereskedéssel és több mint 20%-os nyereség (winrate) mutatóval rendelkeznek.

A csoportosított kereskedők aktuális statisztikáiról egy kis kártyalap is tájékoztat, amin az alábbi adatok láthatók:

  • Followers: a követők száma
  • ROI 30d: az elmúlt 30 nap alatt elért megtérülés. A 30-as szám helyett más szám is szerepelhet, ezek szintén napokat jelölnek.
  • Drawdown 30d: a vizsgált időszakban (itt 30 nap) a számla csúcspontjához képest elért legnagyobb veszteség.
  • AUM: a kereskedő által kezelt tőke nagysága dollárban kifejezve

A kereskedő nevére ráklikkelve részletesebb statisztikákat is megnézhetünk, amit a bekövetés előtt szintén érdemes megtenni. Például hogy az illető csak az elmúlt napokban volt-e szerencsés és ezért került-e fel a Bybit által kiemelt toplistára, vagy egy hosszabb időszak alatt is folyamatosan jó teljesítményt nyújtott.

Az ördög a statisztikákban rejlik. Ez a kereskedő néhány hónap alatt 80%-os profitot ért el, de közben 30%-ot meghaladó vesztesége is volt. Mérlegelni kell, hogy az ekkora mínuszok beleférnek-e abba, hogy valakit nyugodt szívvel bekövessünk.

A copy trading oldal All Master Traders gombjára klikkelve az összes kereskedő között böngészhetünk. Itt a Bybit lehetővé teszi azt is, hogy különböző időszakok és statisztikák szerint rendezzük a listát. Érdekesség, hogy országok szerint (Country) is szűrhetünk és néhány magyar traderre is bukkanhatunk a Bybiten, igaz ők eddig még nem kerültek be a legjobb másolható kereskedők közé. Természetesen itt is ráklikkelhetünk a szimpatikusnak tűnő kereskedők nevére és megnézhetjük a részletesebb statisztikáikat is.

Youtube csatornánkon hamarosan élőben is bemutatjuk a Bybit copy trading platformjának működését. Ha szeretnéd kipróbálni a másolást, regisztrálj ezen a linken keresztül és vegyél részt a tőzsde nyereményjátékában, aminek fődíja egy GoPro 11 Hero kamera.

Csak a Kripto Akadémián: GoPro 11 Hero kamerát nyerhetsz, ha befizetsz a Bybitre

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img